Με το θόρυβο της πολύκροτης συνέντευξης του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ και των τριγμών που προκάλεσε στο βρετανικό Παλάτι να συνεχίζεται, το λαμπερό (πρώην πριγκιπικό) ζευγάρι ετοιμάζεται να «ξαναχτυπήσει» με την επικείμενη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV.

Η σειρά που επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία και δημιουργήθηκε επίσης σε συμπαραγωγή με την Όπρα, μετά από συνεχείς καθυστερήσεις, θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Παρασκευή 21 Μαΐου. Η σειρά υπό τον τίτλο «The Me You Can’t See» θα περιλαμβάνει κύκλο συζητήσεων για θέματα ψυχικής υγείας με διάσημους προσκεκλημένους, όπως η τραγουδίστρια Lady Gaga, η βραβευμένη ηθοποιός Γκλεν Γκλόουζ, ο celebrity chef Ράσαντ Άρμστεντ κλπ.

Στο μεταξύ, το διάσημο ζευγάρι συνεχίζει να ρευστοποιεί τη φήμη του και τους τριγμούς που έχει προκαλέσει στο βασιλικό θεσμό της Αγγλίας, με νέα σημαντικά deals.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του ιδρύματος Archewell Foundation, του ζεύγους, με τον πολυεθνικό όμιλο της Procter & Gamble για ένα project που θα έχει σαν στόχο την καταπολέμηση περιστατικών παρενόχλησης στο Διαδίκτυο και την προαγωγή της ισότητας και της αποδοχής της διαφορετικότητας. Το ύψος της οικονομικής συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, αλλά σίγουρα δεν θα είναι χαμηλό δεδομένης της αναγνωρισιμότητας των Σάσεξ.

Εξάλλου, το ζευγάρι μετρά ήδη δύο πολύ μεγάλες οικονομικές συμφωνίες με το Netflix και το Spotify. Με το πρώτο έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο που εκτιμάται πως ξεπερνά τα 100 εκατ. δολάρια, ενώ με το δεύτερο υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο που εκτιμάται μεταξύ των 15 και 18 εκατ. δολαρίων.

Πέρα από τα κοινά πρότζεκτ, το διάσημο ζευγάρι έχει κινηθεί και… αυτόνομα. Για παράδειγμα, πρόσφατα ο Χάρι προσελήφθη ως σύμβουλος («chief impact officer») στην startup εταιρεία ψυχικής υγείας BetterUp. Λεπτομέρειες για το συμβόλαιο και τις απολαβές του δευτερότοκου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα δεν έγιναν γνωστές, όμως είναι βέβαιο ότι οι υπηρεσίες του, οι οποίες έχουν σαν στόχο «να δημιουργήσουν ένα θετικό αντίκτυπο στις ζωές των ανθρώπων» δεν θα έρθουν με το… αζημίωτο.

Σημειώνουμε, άλλωστε, πως η ανερχόμενη BetterUp, συνεργάζεται σε προγράμματα ψυχικής υγείας με πάνω από 300 επιχειρήσεις, μεταξύ τους μεγάλα ονόματα της αμερικανικής αγοράς, όπως η Hilton, η Chevron, η Mars, η Genentech, η Snap και η Warner Media. Μάλιστα, η κεφαλαιοποίηση της υπολογίζεται ότι έχει ανέβει στα 1,73 δισ. δολάρια.

Για το επόμενο εξάμηνο ο πολυάσχολος πρώην πρίγκιπας θα λειτουργεί και ως επίτροπος του μη κερδοσκοπικού Aspen Institute, αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν η βοήθεια που θα παρέχει θα είναι αμισθί ή επί πληρωμή.

Αντιστοίχως, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Fortune, η Μέγκαν έχει προχωρήσει σε μια σημανARτική προσωπική επένδυση, άγνωστου ύψους, στην startup εταιρεία παραγωγής βρώμης σε σκόνη Clevr Blends.

Σημειώνεται πως πριν τις συμφωνίες αυτές, η περιουσία του Χάρι και της Μέγκαν υπολογιζόταν στα 10 με 15 εκατ. δολάρια. Ο πρίγκιπας Χάρι εκτιμάται πως κληρονόμησε περίπου 10 εκατ. δολάρια από την περιουσία της μητέρας του (περιουσία που δεν εξαρτάται από την τωρινή απομάκρυνση του από το παλάτι και την αποποίηση του ρόλου του), ενώ η Μέγκαν είχε περίπου 2 εκατ. δολάρια από την προηγούμενη δουλειά της ως ηθοποιού. Όμως, φαίνεται πως μια χαρά έχουν καταφέρει να… αυγατίσουν την περιουσία τους, ακόμη και δίχως την… πριγκιπική βούλα!

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus