Σε ένα περιβάλλον μεγαλύτερων δυνατοτήτων για τους χρήστες που διαμορφώνουν οι υποδομές 5G στις οποίες είναι πρωτοπόρος ο Όμιλος ΟΤΕ, η νέα πρόταση της COSMOTE στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, το COSMOTE Neo, αποτελεί, δίχως αμφιβολία, μια ιδανική επιλογή. Ιδιαίτερα για όλους τους νέους στην ψυχή και στη καρδιά που αναζητούν μια αυθεντική ψηφιακή εμπειρία στη καθημερινή του ζωή.

Άλλωστε, το COSMOTE Neo ήρθε για να ανατρέψει και ανατρέπει στη πράξη τα δεδομένα στην κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας. Είναι ένα πρωτοποριακό, νέο προϊόν, μια 100% digital κινητή, που ζει αποκλειστικά στο My COSMOTE App. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα κινητή, που δεν είναι καρτοκινητό, αλλά ούτε και συμβόλαιο. Είναι απλό, οικονομικό, ευέλικτο και το βασικότερο δεν έχει δεσμεύσεις. Επιπλέον, το COSMOTE Neo λόγω αυτής της καινοτομίας του, δικαιώνει και την μεγάλη επενδυτική επιλογή για τις υποδομές και τα δίκτυα.

Έτσι, στο περιβάλλον που διαμορφώνουν οι επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ για την Κοινωνία των Gigabit – ο όμιλος ήταν και παραμένει ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 5 δις ευρώ την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο ύψους 2 δις ευρώ για την τρέχουσα τετραετία- οι μεγαλύτερες δυνατότητες και οι μεγαλύτερες ταχύτητες θέλουν και απαιτούν περισσότερες επιλογές και περισσότερες ελευθερίες. Στο σημείο αυτό το νέο περιβάλλον συναντά την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία.

Ας το επαναλάβουμε: Το COSMOTE Neo είναι η κινητή της digital γενιάς όλων των ηλικιών και η μοναδική πρόταση στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας όπου όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App.

Έτσι, το COSMOTE Neo έρχεται να «σταδιοδρομήσει» σε μια αγορά όπου το 5G είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Η COSMOTE ως γνωστόν έφερε πρώτη στην Ελλάδα το 5G και σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που έχει ήδη ξεπεράσει το 50%, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Οι μέγιστες ταχύτητες του COSMOTE 5G ξεπερνούν το 1Gbps σε συγκεκριμένες περιοχές. Το δίκτυο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, με νέο στόχο το 60% πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης, μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τι το καλύτερο, λοιπόν, για ένα προϊόν όπως το COSMOTE Neo που υπόσχεται και επιτυγχάνει στη πράξη να προσφέρει μια αυθεντική ψηφιακή εμπειρία σε όλους όσοι θέλουν να έχουν στο χέρι τους μια κινητή του χεριού τους. Και αυτό γιατί ο χρήστης με ένα κλικ στο κινητό του, θα μπορεί να ενεργοποιήσει το COSMOTE Neo και να προχωρήσει αμέσως μετά στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, να διαμορφώσει το πλάνο του όπως ακριβώς το επιθυμεί, να το διαφοροποιήσει ή και να το αλλάξει ολοκληρωτικά κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξει πρόσθετα πακέτα υπηρεσιών (data, ομιλία, SMS), ανάλογα με τις ανάγκες και τις διαθέσεις του σε ένα περιβάλλον απόλυτης ελευθερίας και πολλαπλών επιλογών.

Από το κινητό και αποκλειστικά και μόνο από αυτό – ας είναι καλά, το My COSMOTE App- ο χρήστης μπορεί να πληρώσει και να έχει την πιο ολοκληρωμένη ποιοτική εξυπηρέτηση!

Τo COSMOTE Neo προσφέρει 4 απλούς συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, με τη τιμή να κυμαίνεται από 20-30€/μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Όλοι οι νέοι πελάτες COSMOTE Neo επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Το νέο προϊόν της COSMOTE πέρα από τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία καινοτομίας που διαθέτει όπως η δυνατότητα του να είναι ολοκληρωτικά ψηφιακό έχει και άλλα προτερήματα που μετράνε στην εποχή μας. Είναι «πράσινο» από την αρχή έως το τέλος.

Με λίγα λόγια, το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό και δεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό. Έτσι, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Με το COSMOTE Neo και το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής στη χώρα με το 5G πρωταγωνιστή στις εξελίξεις , ο κάθε χρήστης απολαμβάνει απίστευτες δυνατότητες και κορυφαία εμπειρία σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεται με την αξιοπιστία της COSMOTE.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις