Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται και τυπικά.

Η ΑΜΚ ήταν προγραμματισμένη από τις 31 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, εγκρίθηκε στις 23 Μαρτίου και υλοποιήθηκε και επίσημα, με τον ηγέτη των Ερυθρολεύκων να αποτελεί άλλη μια φορά τον εγγυητή για το παρόν και το μέλλον των πρωταθλητών Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης – Ολυμπιακός: Εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ

Η διαδικασία ήταν καθαρά τυπική, αφού είχε δρομολογηθεί η διαδικασία πριν από μερικούς μήνες, και το μόνο που απέμενε ήταν να ενημερωθεί η ΓΕΜΗ, κάτι που έγινε την Τρίτη (5/7).

Η ΑΜΚ ήταν μια κίνηση αναγκαία για τους Πειραιώτες, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ λόγω της απουσίας εσόδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, του κλεισίματος των γηπέδων, αλλά και μιας σειράς οικονομικών παρενεργειών που προκάλεσε η πανδημία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι