Ένα από τα πλέον γνωστά ξενοδοχεία στην Καλαμπάκα, κατηγορίας τεσσάρων αστέρων, βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 16/11/2022.

Διαβάστε επίσης: Ελευθεροτυπία: Στο «σφυρί» το ακίνητο στο Κορωπί

Η αρχική τιμή έχει οριστεί στα 3.035.000 ευρώ (περί τις 30 χιλ. ευρώ ανά δωμάτιο), ενώ οι προκαταβολές ύψους 910.500 (30% της τιμής α’ προσφοράς) για την συμμετοχή κατατίθενται έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για ξενοδοχείο κλασικού τύπου (πόλης), δυναμικότητας 98 δωματίων και 174 κλινών, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμπάκας. Αποτελείται από τρεις κτηριακούς όγκους ενοποιημένους, οι οποίοι χτίστηκαν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους από το 1987 ως το 2009.

Το συγκρότημα έχει αναπτυχθεί σε τέσσερα όμορα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 1.859,10 τ.μ. και έχει προσόψεις σε 3 δρόμους στο κέντρο της Καλαμπάκας.

Αποτελείται από υπόγειο που περιλαμβάνει τους βοηθητικούς χώρους της μονάδας, ισόγειο με τους κοινόχρηστους χώρους, χώρους καθιστικών, εστιατορίων – bar, καθώς και τέσσερις ορόφους δωματίων. Η συνολική επιφάνεια του κτιρίου είναι 4.763,64 τ.μ.

Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου θεωρείται η θέση του, στην είσοδο της πόλης που του προσδίδει και πολύ καλή πρόσβαση.

Επισπεύδουσα είναι η SPECIAL FINANCIAL SOLUTIONS Μ.Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. και υπεύθυνη για την προώθηση της διαδικασίας την εταιρεία ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP Paribas Real Estate.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός