Στην πορεία των έργων για το φράγμα Τρίγλιας Χαλκιδικής και για το φράγμα Νεστορίου αναφέρθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρες Ερωτήσεις στη Βουλή.

Ειδικότερα, εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να δημοπρατηθεί το φράγμα Τρίγλιας Χαλκιδικής, ανακοίνωσε ο κ. Γεωργαντάς, απαντώντας στην Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ κ. Απ. Πάνα.

Διαβάστε επίσης: ΥΠΑΑΤ: Δρομολογούνται έργα αναβάθμισης της λιμνοθάλασσας Μυρταρίου

Όπως είπε ο κ. Γεωργαντάς ο συμβατικός χρόνος ολοκλήρωσης του έργου είναι 24 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου είναι 6.760.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, αυξημένος κατά 555.252 ευρώ

Καμία σκέψη για εγκατάλειψη του έργου φράγματος Νεστορίου

Εντός του επομένου μηνός θα υπάρξουν οριστικές αποφάσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για να ξεπεραστεί η νομική εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί για την κατασκευή του φράγματος Νεστορίου  είπε ο ΥπΑΑΤ κ. Γ. Γεωργαντάς, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Ολυμπίας Τελιγιορίδου.

Ο κ. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και τόνισε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για εγκατάλειψη του έργου καθώς η απόφαση για κατασκευή του φράγματος είναι ειλημμένη από την κυβέρνηση και τα χρήματα έχουν διασφαλιστεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO