Για λίγες ώρες θα παραμείνει ακόμα ανοικτή η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στο τμήμα της από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από τις 23:00 θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία για όλα τα οχήματα ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, εξαιτία της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σε ποιες περιοχές δεν έχει ρεύμα – Πότε θα αποκατασταθούν οι βλάβες

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 23.00 της 5 Φεβρουαρίου 2023.

Από την 23.00 ώρα σήμερα 05.02.2023 δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων, και στα δύο ανωτέρω ρεύματα κυκλοφορίας.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Η εθνική έκλεισε αρχικά στις 14.10 το μεσημέρι και δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία λίγο πριν τις 17.30.

Έκλεισε η Αττική Οδός

Παράλληλα διεκόπη η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού από το ύψος της περιφερειακής Αιγάλεω μέχρι την Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, διεκόπη ξανά η κυκλοφορία κίνηση στην παλαιά Εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα