«Το Twitter αξίζει τώρα το ένα/τρίτο του ποσού που πλήρωσε ο Μασκ για αυτό», γράφει η Wall Street Journal, επικαλούμενη σχετική εκτίμηση του κολοσσού της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Fidelity.

Η Fidelity αναθεώρησε προς τα κάτω, στα περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια, την αξία του κοινωνικού δικτύου για το οποίο όμως ο Ελον Μασκ είχε πέρυσι πληρώσει 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σημειώνεται ότι η Fidelity έχει, μέσω του Fidelity Blue Chip Growth Fund, μερίδιο στο Twitter η αξία του οποίου ωστόσο έχει μειωθεί από τα 19,7 εκατ. δολ. τον περασμένο Οκτώβριο στα 6,6 εκατ. δολ. στα τέλη Απριλίου.

Έρχονται φωνητικές και βίντεο κλήσεις μέσω Twitter

Οικονομικές δυσχέρειες

Το Twitter έχει οικονομικές δυσχέρειες από τότε που ανέλαβε ο Μασκ. Μετά την επιβάρυνση της εταιρείας με χρέος 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η ασταθής λήψη αποφάσεων και οι προκλήσεις του Μασκ με τη συγκράτηση περιεχομένου οδήγησαν τα διαφημιστικά έσοδα σε μείωση κατά 50%, δήλωσε ο Μασκ τον Μάρτιο.

Μια προσπάθεια ανάκτησης αυτών των εσόδων με την πώληση συνδρομών στο Twitter Blue έχει αποτύχει μέχρι στιγμής. Στα τέλη Μαρτίου, λιγότερο από το 1% των μηνιαίων χρηστών του Twitter είχαν εγγραφεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία