Σε συναγερμό βρίσκονται το τελευταίο 24ωρες οι ελληνικές αρχές μετά τον εντοπισμό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου στον Νέο Κόσμο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκε βαρύς οπλισμός.

Λίγο πριν τις 21:00 της Παρασκευής, οι αρχές άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του οχήματος, προκειμένου να απομακρύνουν όλα τα επικίνδυνα ευρήματα, ενώ λίγο αργότερα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του in, το όχημα απομακρύνθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη των εγκληματολογικών εργαστηρίων, προκειμένου να ελέγξουν το αυτοκίνητο και τον οπλισμό που βρέθηκε, ενώ έρευνες διεξήγαγε στο αυτοκίνητο και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), έτσι ώστε να διαπιστώσει αν υπάρχει οτιδήποτε επιλήψιμο.

Οι δημοσιογράφοι του in βρίσκονται στον Νέο Κόσμο και σας μεταδίδουν εικόνες και βίντεο από το σημείο, καθώς και όλα όσα συμβαίνουν… 

Δείτε εικόνες & βίντεο του in από το σημείο

Το ΙΧ βρέθηκε χθες το βράδυ στην οδό Φανοσθένους από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι όποιοι διαπίστωσαν από την πινακίδα κυκλοφορίας ότι είχε δηλωθεί η κλοπή του οχήματος από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΛΑΣ εντόπισε την ιδιοκτήτρια του οχήματος, η οποία δήλωσε ότι έχει ήδη αποζημιωθεί για την κλοπή του από την ασφαλιστική και ως εκ τούτου το όχημα δεν της ανήκει πλέον.

Για το λόγο αυτό ενημερώθηκε η ασφαλιστική εταιρεία και με δικό της γερανό το όχημα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέου Κόσμου.

Εκεί οι αστυνομικοί άνοιξαν το ΙΧ και εντόπισαν μέσα σε αυτό δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Καλάσνικοφ, 2 πιστόλια των 9 χιλιοστών, φυσίγγια και δύο αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας