
Πολλές επιχειρήσεις στη Βρετανία προσφέρουν δωρεάν γεύματα ή ακόμα και διακοπές σε όσους έχουν το ίδιο όνομα με το βασιλικό ζεύγος Καρόλου-Καμίλας, όπως αναφέρει ο Guardian.
Η κίνηση αυτή έρχεται ενόψει της ενθρόνισης του νέου μονάρχη της Αγγλίας και αποδεικνύει το γιατί το μάρκετινγκ στην Βρετανία έχει πάει σε άλλο επίπεδο.
Βασιλιάς Κάρολος: Οι μισοί Βρετανοί δεν θέλουν να χρηματοδοτηθεί από το κράτος η τελετή στέψης

Δωρεάν διακοπές
Οι συνονόματοι τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από δωρεάν διακοπές έως φαγητό και καφέδες.
Τα Butlin’s προσφέρουν δωρεάν μίνι διακοπές σε τουριστικά θέρετρα, με premium δείπνο, δίνοντας την ευκαιρία στους τυχερούς να απολαύσουν το The Masked Singer Live αν το όνομά τους είναι Κάρολος ή Καμίλα, ή ακόμα και Τσάρλι, Τσαρλς ή Κάμι.
Η Warner Holidays προσφέρει στους συνονόματους την ευκαιρία να κερδίσουν μια διαμονή δύο διανυκτερεύσεων αλλά σε αυτή την περίπτωση οι κανόνες είναι λίγο πιο αυστηροί. Το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα πρέπει να είναι αποκλειστικά Κάρολος ή Καμίλα.
Επιπλέον, η HelloFresh χαρίζει βιβλία συνταγών με ένα ειδικό μενού για να σηματοδοτήσει το γεγονός της στέψης.
Οι προσφορές συνεχίζονται με δωρεάν είσοδο στο Bletchley Park, το σπίτι των Codebreakers του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, κόστους 25,50 για ένα εισιτήριο.
Κλιμάκωση των προωθητικών ενεργειών
Με μόλις μια εβδομάδα να απομένει, ο αριθμός των προωθητικών ενεργειών ενόψει της στέψης κλιμακώνεται.
«Βλέπουμε επιχειρήσεις συνεχώς να κάνουνπροσφορές ή απλά να διαφημίζουν το γεγονός της ενθρόνισης για λόγους μάρκετινγκ», δήλωσε η Catherine Shuttleworth, διευθύνουσα σύμβουλος του Savvy Marketing. Για παράδειγμα, η Tesco τοποθέτησε πινακίδες δίπλα σε ρολά τουαλέτας και εκθέσεις προϊόντων υγιεινής που γράφουν «ας γιορτάσουμε τη στέψη του βασιλιά».
Σε μία πρωτότυπη κίνηση προέβη και το δημοτικό συμβούλιο του Σίντερφορντ, καλώντας τους ντόπιους να συμμετάσχουν στον δικό τους διαγωνισμό, όπου η στέψη δε θα περιλαμβάνει το ζέυγος Καρόλου-Καμίλας, αλλά δύο κοτόπουλα.


Latest News

Μεγάλο deal ετοιμάζει η Toyota - Πρόταση εξαγοράς της Toyota Industries έναντι 42 δισ.
Η Toyota Industries, η οποία κατασκευάζει ανταλλακτικά για την αυτοκινητοβιομηχανία

Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι μίλησε με τον Σι αλλά το Πεκίνο διαψεύδει - «Κλείσαμε 200 εμπορικές συμφωνίες»
Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν πολλές εμπορικές συμφωνίες

Χόλτσμαν (ΕΚΤ): Αποπληθωριστικές εως τώρα οι πιέσεις των δασμών στην ΕΕ
Το «γεράκι» της ΕΚΤ, Ρόμπερτ Χόλτσμαν, δήλωσε ότι συμφωνεί με την Κριστίν Λαγκάρντ ως προς το ότι οι δασμοί ήταν αποπληθωριστικοί έως τώρα στην ΕΕ

Οι δασμοί στα εισαγόμενα φάρμακα θα αυξήσουν τις τιμές τους στις ΗΠΑ κατά 51 δισ. δολ. ετησίως
Οι ΗΠΑ εισήγαγαν το 2023 φαρμακευτικά προϊόντα συνολικής αξίας 203 δισεκατομμυρίων δολαρίων απο την Ευρώπη

Πρώην υπάλληλος της Adidas διεκδικεί 6,2 εκατ. μετά από καταγγελία για ρατσιστική διάκριση
Η πρώην εργαζόμενη ισχυρίζεται ότι το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της Adidas δεν ασχολήθηκε ουσιαστικά με την καταγγελία της

Δημοσκόπηση Bloomberg: Αυξάνονται οι πιθανότητες για ύφεση στις ΗΠΑ
Τι προβλέπει δημοσκόπηση του Bloomberg για την πορεία της οικονομίας των ΗΠΑ και την πολιτική που ακολουθεί ο αμερικανός πρόεδρος για τους δασμούς

ΔΝΤ για Υποσχάρια Αφρική: Αντοχή στην παγκόσμια αστάθεια με αύξηση εσόδων
Κατά το ΔΝΤ, 11 από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες στον κόσμο θα βρίσκονται στην υποσαχάρια Αφρική

Απογειώθηκαν στα 7,25 δισ. ευρώ τα έσοδα τριμήνου της Safran
Τα ανεβασμένα έσοδα της Safran επηρεάστηκαν απο τις πωλήσεις σε ανταλλακτικά κινητήρων και τις υπηρεσίες

Τραμπ: Εκτελεστικό Διάταγμα για Εξόρυξη Βαθέων Υδάτων από τις ΗΠΑ
Η κυβέρνηση Τραμπ κινείται προς την παράκαμψη του οργάνου του ΟΗΕ που διέπει τον πυθμένα του ωκεανού και την εξόρυξη ορυκτών και μετάλλων σε διεθνή ύδατα

Ο Μιλέι χλευάζει τους οικονομολόγους καθώς το πέσο αψηφά τις προβλέψεις για απότομη πτώση
Το πέσο βρίσκεται πολύ πάνω από το κατώτερο όριο μετά τη μερική διακύμανση, αλλά παραμένει ασταθές