Πρόστιμο ύψους 8.000 ευρώ επέβαλαν οι αρμόδιες Αρχές σε μεγάλο πολυκατάστημα της Αθήνας, καθώς λειτούργησε τη Δευτέρα, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από την Κοινή Υπουργική Απόφαση για την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου.

Αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στο πολυκατάστημα προκειμένου να κατεβάσει ρολά ενώ επιβλήθηκε από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, 5.000 ευρώ πρόστιμο στην επιχείρηση και 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο.

Να σημειωθεί ότι με βάση την απόφαση για τα μέτρα που αφορούν την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και που ισχύουν από την Δευτέρα 5 Απριλίου και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 και ώρα 6:00, για τις περιοχές σε «βαθύ κόκκινο», στις οποίες ανήκει και η Αττική, κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά κέντρα, τα εκπτωτικά καταστήματα και τα εκπτωτικά χωριά εξαιρουμένων των φαρμακείων και των σούπερ μάρκετ τα οποία λειτουργούν υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ανεξάρτητη είσοδο για τους καταναλωτές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ανατίναξη φράγματος στη Χερσώνα: Δεκάδες χιλιάδες εκκενώνουν τις περιοχές δεξιά και αριστερά του Δνείπερου – Τι λέει ο ΟΗΕ για τη Ζαπορίζια
Επικαιρότητα |

Δεκάδες χιλιάδες εκκενώνουν τη Χερσώνα - Ασφαλής αλλά κρίσιμη η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Δραματική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές τόσο ανατολικά όσο και δυτικά του φράγματος που ανατινάχθηκε στην περιοχή της Χερσώνας. Ανυπολόγιστη καταστροφή που επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες κατοίκους