Ανοίγει την Τετάρτη 7 Απριλίου η πλατφόρμα του ΕΡΓΑΝΗ προκειμένου να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις οι δικαιούχοι που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εργαζομένων. Η διαδικασία υποβολής δηλώσεων θα ολοκληρωθεί στις 23 Απριλίου.

Οι κατηγορίες αυτές συμπεριλαμβάνουν ειδικότητες όπως φορτοεκφορτωτές, ενεργά μέλη των συνεταιρισμών εργαζομένων, προπονητές καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρου, ενεργά μέλη σωματείων ερασιτεχνικού αθλητισμού, δασεργάτες-ρητινοσυλλέκτες, πωλητές λαϊκού λαχείου, αναβάτες δρομώνων ίππων ιπποδρόμου, εργαζόμενοι που εργάζονται για λογαριασμό περισσοτέρων του ενός εργοδοτών-φυσικών προσώπων-συναπασχόληση, πωλητές υπαίθριου εμπορίου, διανομείς του περιοδικού ΣΧΕΔΙΑ, εργαζόμενοι στην περιοχή του Αγίου Όρους.

Με την υποβολή της αίτησης οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 534 ευρώ για τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2021.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας έρχεται σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 11956/369/18-3-2021 (Β’ 1067).

Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού των ειδικών κατηγοριών πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων στην κείμενη νομοθεσία διασταυρώσεων και ελέγχων με τα στοιχεία που τηρούνται στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, στον ΟΑΕΔ, στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και σχετικά στοιχεία λοιπών συναρμόδιων φορέων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή
Οικονομία |

PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή

4 μέρες, 150 θεματικές – Οι σημαντικοί καλεσμένοι και ο Ζελένσκι – Ο νέος θεσμός των Μεγάλων Συζητήσεων για την Ελλάδα, η σημασία του φόρουμ, η διοργάνωση και οι δυσκολίες