Την Ετήσια Έκθεση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για το 2020 επέδωσε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα ο διοικητής της  ανεξάρτητης αρχής κ. Γιώργος Πιτσιλής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη λειτουργία της ΑΑΔΕ σε αυτήν την ιδιαίτερη και δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας και στον καθοριστικό ρόλο που επιτελεί για την αποτελεσματική λειτουργία του κράτους, με σκοπό τη διαφύλαξη των δημοσίων εσόδων. Όπω;ς επισημάνθηκε, σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΑΔΕ το 2020 προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διασφαλιστεί η επιχειρησιακή της λειτουργία, αναθεώρησε το σχεδιασμό και το έργο της ώστε να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις ψηφιακές της υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη εξυπηρέτηση των πολιτών εν μέσω πανδημίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής άκουσε με ενδιαφέρον τα στοιχεία που του παρέθεσε ο κ. Πιτσιλής και ανέφερε ότι η Έκθεση θα διαβιβαστεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς και στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές και να ακολουθήσει κοινή συνεδρίαση. Στη συνάντηση παρέστη και το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Αρχής κ. Εμμανουέλα Τρούλη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία