Στη διάθεση δύο νέων χρηματοδοτικών προϊόντων με την συνδρομή της Qualco προχωρά η CNL Capital, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εισηγμένης εταιρείας στα πλαίσια της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Ειδικότερα, πέρα από τα ήδη προσφερόμενα ομολογιακά δάνεια δωδεκάμηνης διάρκειας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (μέσο τρέχον επιτόκιο γύρω στο 8,5%), η CNL Capital σχεδιάζει να δραστηριοποιηθεί στο trade finance (βραχυχρόνια χρηματοδότηση  με καλύψεις μέσω τιμολογίων ή επιταγών) και στο bridge finance (δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων διάρκειας 2 έως 5 ετών).

Από εκεί και πέρα, το 2021 ξεκίνησε με την CNL Capital να προχωρεί σε νέες δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων προκειμένου να διευρύνει τη βάση από την οποία προσδοκά έσοδα .

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της εταιρείας είναι αισιόδοξη για την πορεία της εισηγμένης μέσα στο 2021, εκτιμώντας ότι θα παρουσιάσει κέρδη στο τέλος της χρονιάς , ενώ θεωρεί ότι οι προβλέψεις επισφαλών απαιτήσεων επαρκούν. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προβεί σε έκδοση ομολογιακού δανείου έως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις