H Costa Navarino υποδέχεται τους επισκέπτες της για τη νέα σεζόν, από τις 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino και από τις 23 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort, όπως αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης

«Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τα 200 χρόνια από την αρχή της Επανάστασης και μια επίσκεψη στην Πελοπόννησο, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για ένα ταξίδι στον τόπο όπου εδραιώθηκε ο Αγώνας για την Ανεξαρτησία. Στην Costa Navarino, οι ήρωες, οι ιστορίες και οι παραδόσεις του 1821, θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για διαδραστικές εμπειρίες, πολιτιστικά δρώμενα και γαστρονομικές προτάσεις, που θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες στο παρελθόν», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η εταιρεία εκτός από τα πρωτόκολλα που απαιτούνται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.) και τις Ελληνικές Αρχές, θα εφαρμόσει ενισχυμένα μέτρα.
Ειδικότερα, μία πλήρης ιατρική και νοσηλευτική ομάδα θα λειτουργεί 24/7, ενώ μοριακά/PCR τεστ θα διενεργούνται τακτικά στους συνεργάτες.

Στους επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 ή δεν έχουν αναρρώσει από COVID-19, συστήνεται να διαθέτουν ένα αρνητικό PCR τεστ εντός των τελευταίων 72 ωρών πριν την άφιξή τους. Εναλλακτικά, θα μπορούν να κάνουν ένα Rapid antigen τεστ κατά την άφιξή τους, το οποίο θα παρέχεται δωρεάν, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για PCR τεστ εντός του resort, σε ειδική τιμή.

Επίσης, τα ξενοδοχεία έχουν υιοθετήσει το πρωτοποριακό σύστημα της Marriott ‘Commitment to Clean’, το οποίο έχει θέσει νέα πρότυπα και προδιαγραφές στη διαχείριση της καθαριότητας και υγιεινής στον κλάδο της φιλοξενίας. Περαιτέρω μέτρα στην Costa Navarino περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: θερμομέτρηση σε επισκέπτες, συνεργάτες και προμηθευτές κάθε φορά κατά την είσοδό τους, πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού για απολυμάνσεις, πρόσληψη επιπλέον συνεργατών συνολικά λόγω των αυξημένων αναγκών σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας, μηχανισμούς και ψηφιακές υπηρεσίες για συναλλαγές με ελάχιστη ή καθόλου επαφή, καθώς και τήρηση επιπλέον αποστάσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες