Το Twitter έχει ξεκινήσει τις δοκιμές επανασχεδιασμού των προφίλ της υπηρεσίας που προορίζονται για χρήση από επιχειρήσεις και θα επιτρέπουν στους κατόχους τους να προβάλουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο λογαριασμός Twitter Business έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις για το «Professional Profiles» αναρτώντας μία εικόνα που δείχνει περίπου πως θα μοιάζει η νέα λειτουργία. Εκεί διακρίνεται η ιστοσελίδα του ιδιοκτήτη του λογαριασμού και ο αριθμός όσων ακολουθεί και όσους τον ακολουθούν, αλλά επιπλέον θα υπάρχει και ο τομέας «About» που θα είναι παρεμφερής με τον αντίστοιχο τομέα του Facebook.

Το Twitter μετακίνησε τις σχετικές με την διεύθυνση της επιχείρησης πληροφορίες μέσα στον τομέα «About», όπου επιπλέον θα περιλαμβάνεται χάρτης αλλά και πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας. Στο κάτω μέρος, οι πιθανοί πελάτες θα βρίσκουν ένα πλήκτρο απ’ όπου θα λαμβάνουν πληροφορίες για το πώς θα φτάσουν στη συγκεκριμένη επιχείρηση, ενώ ένα άλλο πλήκτρο θα είναι διαθέσιμο για επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες, απευθείας μέσω Twitter.

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι ο νέος τύπος προφίλ θα επιτρέπει σε επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, εκδότες, δημιουργούς περιεχομένου και γενικότερα οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το Twitter για επαγγελματικούς λόγους να προβάλουν συγκεκριμένες πληροφορίες προς το επίδοξο καταναλωτικό κοινό. Έτσι θα είναι σημαντικά πιο εύκολο για το κοινό να βρίσκει τις φυσικές τοποθεσίες των επιχειρήσεων, να τις επισκέπτεται και ίσως επιτρέψει στις μικρές επιχειρήσεις να ξανακερδίσουν ένα μέρος της πελατείας που έχασαν κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του συγκεκριμένου project, Kayvon Beykpour, αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς πρόθεση είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης να επιτρέπει μελλοντικά την προβολή πρόσθετων πληροφοριών. Το Twitter έχει ξεκινήσει την δοκιμή των Professional Profiles σε ένα σχετικά μικρό γκρουπ επιχειρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά αναμένεται να υπάρξει πρόσβαση από περισσότερους λογαριασμούς μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI