Με προορισμούς την Κρήτη και τη Δυτική Πελοπόννησο ξεκινούν στις 14 Μαΐου οι πρώτες πτήσεις της TUI Γερμανίας για την Ελλάδα για τη φετινή σεζόν.

Αφετηρία της πρώτης πτήσης είναι το Ανόβερο, με προορισμό το Ηράκλειο, ενώ προς Κρήτη προγραμματίζονται πέντε ακόμη πτήσεις από Στουτγκάρδη, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Φρανκφούρτη.

Στις 15 Μαΐου η TUI Fly πετά στην Κω, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.

Στο πρόγραμμα της TUI από το Αννόβερο περιλαμβάνονται 3.000 καταλύματα, σε 21 ελληνικά νησιά. Σε αυτά είναι ενταγμένα έξι Robinson και TUI Magic Life Clubs στην Κρήτη, στη Ρόδο, στην Κω και στη Δυτική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Γερμανίας, Marek Andyszak, τα ελληνικά νησιά, όπως και πέρσι, εμφανίζουν ιδιαιτέρως μεγάλη ζήτηση, και -ως εκ τούτου- προτρέπει τους Γερμανούς ενόψει του προγραμματισμού των διακοπών τους να σπεύσουν να να κλείσουν τις διακοπές τους σύντομα. «Μόλις ανοίξουν τα σύνορα, τα δημοφιλή ξενοδοχεία θα κλείσουν γρήγορα», επεσήμανε ο κ. Marek.

Ο ίδιος συμπλήρωσε με έμφαση ότι με τους εμβολιασμούς να συνεχίζονται σε όλους από τον Ιούνιο, τον κατά προτεραιότητα εμβολιασμό των εργαζομένων στον τουρισμό, στα θέρετρα διακοπών, και το πράσινο ψηφιακό διαβατήριο, έχουν τεθεί τα θεμέλια για μια καλή περίοδο διακοπών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός