«Μήλον της έριδος» αποδείχθηκαν τα παραθαλάσσια προάστια της Αττικής μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για μπλόκο στις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η πληρότητα σε παραλιακά μέρη της Αττικής από την προηγούμενη εβδομάδα ήταν αρκετά υψηλή, σε πολλά μέρη αγγίζει το 100%, κάτι που έχει οδηγήσει τις τιμές στα καταλύματα στα ύψη.

Σύμφωνα με τον Θέμη Μπάκα, πρόεδρο Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών, η πληρότητα και η αύξηση των τιμών ήταν κάτι αναμενόμενο από την στιγμή που απαγορεύτηκαν οι μετακινήσεις, με τους Αθηναίους να στρέφονται σε λύσεις εντός του νομού.

Οι πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέρουν μια σειρά επιλογών στους καταναλωτές, που περιλαμβάνουν διευκολύνσεις όπως η δωρεάν ακύρωση χωρίς προπληρωμή.

Οι Αθηναίοι αναζητώντας μικρές ανάσες έχουν κλείσει διαμερίσματα, αυτοτελείς κατοικίες ή δωμάτια σε ξενοδοχεία πολύ κοντά στην πρωτεύουσα για να ταξιδέψουν έστω και για λίγο. Οι κρατήσεις για τις ημέρες του Πάσχα, όπως εξηγούν οι άνθρωποι της αγοράς, γίνονται χωρίς προκαταβολή μέσω ιστοσελίδων βραχυχρόνιας μίσθωσης, με τη δυνατότητα δωρεάν ακύρωσης.

Οι τιμές για τρεις διανυκτερεύσεις σε μια κατοικία Airbnb σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής ξεκινούν από 180 ευρώ και φθάνουν έως και 590 ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα