Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στα διόδια της Ελευσίνας το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, την ημέρα που προ πανδημίας γινόταν η παραδοσιακή έξοδος των Αθηναίων από τις πόλεις.

Παρά τους εξονυχιστικούς ελέγχους και τους περιορισμούς στους λόγους μετακίνησης εκτός Αθήνας για το Πάσχα, από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα η κίνηση τόσο από Αττική Οδό όσο και από το Χαϊδάρι προς τα διόδια της Ελευσίνας είναι στο «κόκκινο».

Καθώς οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο σημείο ελέγχουν σχεδόν όλους τους ταξιδιώτες, το μποτιλιάρισμα είναι τεράστιο με τα αυτοκίνητα να είναι ακινητοποιημένα αρκετά χιλιόμετρα πριν τα διόδια.

Εικόνες από την Αττική Οδό στην έξοδο Ελευσίνας


Η κίνηση στο σημείο στις 18:00 το απόγευμα:

Μπλόκα και αναστροφές

Οι έλεγχοι στα διόδια παραμένουν αυστηροί. Όσοι δε διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα βλέπουν το δρόμο της επιστροφής πίσω στην πόλη.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης έγιναν πάνω από 90 επιστροφές αυτοκινήτων. Ιδιαίτερο αλαλούμ έχει προκαλέσει η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων, καθώς πολλοί είναι αυτοί που – είτε αληθώς είτε ψευδώς – ισχυρίζονται ότι μεταβαίνουν σε άλλους δήμους εντός Αττικής.

Από το πρωί σήμερα σχηματίζονται μεγάλες ουρές και στα δύο εθνικά δίκτυα, με τους τροχονόμους να ελέγχουν ένα προς ένα τα οχήματα που περνούν.

Τα όρια της Αττικής ορίζονται μέχρι την Κινέττα και οι οδηγοί για να κινηθούν πέρα από το συγκείμενο σημείο θα χρειάζονται τα σχετικά έγγραφα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας