Το επόμενο μεγάλο βήμα για την αλλαγή του μοντέλου εξυπηρέτησης των πελατών της κάνει η ΔΕΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία αρχίζει την ανακαίνιση των 97 καταστημάτων της, αφού πρώτα όμως δοκιμάσει το νέο design και τις αλλαγές στην προσέγγιση των πελατών σε δύο μεγάλα σημεία πώλησης των προϊόντων και υπηρεσιών της. Στο Μαρούσι και την Καλλιθέα θα τρέξουν… πιλοτικά οι καινούργιες υποδομές καθώς και οι νέες τεχνολογίες που έχει αποφασίσει η επιχείρηση. Για παράδειγμα, όπως αναφέρουν πηγές στα σχέδια της διοίκησης είναι και η τοποθέτηση αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Η ΔΕΗ μέσα και από το λιφτινγκ και τη νέα όψη επιδιώκει να αλλάξει το προφίλ που είχε μέχρι πριν από τρία χρόνια και ήταν απόμακρο από τις καταναλωτικές ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της για ταχεία και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Ήδη η επιχείρηση έχει τρέξει αλλαγές ώστε να αποκτήσει πιο πελατοκεντρικό προφίλ αλλά και να αποκαταστήσει τα αρνητικά στοιχεία που παρουσίαζε στο παρελθόν. Σε 38 καταστήματα έχει διευρύνει το ωράριο λειτουργίας τους μέχρι τις 20.00 και σε 75 συνολικά οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν επισκέψεις κατόπιν ραντεβού.

Επιπλέον η ΔΕΗ έχει προχωρήσει και σε μεγάλο βαθμό την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες. Οι λογαριασμοί της υπηρεσίας «e-bill» έχουν ανέλθει πια στις 400.000, ενώ η επικοινωνία μέσω Viber, SMS και emails έχει ανέβει στις 750.000 επαφές.

Η εταιρία, επίσης, μέσω της παροχής δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων έφτασε το 2020 να έχει δεχτεί 3 εκατομμύρια κλήσεις έναντι 1,9 εκατομμυρίων το 2019.

Ηλεκτροκίνηση

Δυναμικά κινείται η ΔΕΗ και στην αγορά της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρία ήδη έχει εγκαταστήσει 160 φορτιστές σε 14 πόλεις της Ελλάδας. Σημαντικός αριθμός των νέων σημείων φόρτισης είναι αποτέλεσμα των συνεργασιών που έχει κάνει η επιχείρηση με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και τα περιφερειακά αεροδρόμια της Fraport Greece.

Επίσης η ΔΕΗ έχει τοποθετήσει φορτιστές και σε συνεργασία με δήμους της χώρας.

Στόχος της εταιρίας είναι στα επόμενα δύο με τρία χρόνια να έχει φτάσει στα 1.000 σημεία φόρτισης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green