Η εταιρία Sotheby’s ανακοίνωσε ότι θα δεχτεί προσφορές σε κρυπτονομίσματα για το έργο του Bansky με τίτλο «Love is in the Air».

Σύμφωνα με το Business Insider, η Sotheby’s ανέφερε ότι θα κάνει δεκτές προσφορές σε Βitcoin και Εthereum μέσω του ανταλλακτηρίου Coinbase σε επικείμενη δημοπρασία του έργου.

«Με την ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή της ψηφιακής τέχνης και των NFT, μαζί με την αυξημένη προσοχή που δίνουμε στην ψηφιακή καινοτομία, έχουμε δει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον στους συλλέκτες μας για πιο απρόσκοπτες μεθόδους πληρωμής στις συναλλαγές με τη Sotheby’s» τόνισε σε ανακοίνωση ο υπεύθυνος τεχνολογίας της εταιρείας δημοπρασιών.

«Η χρησιμοποίηση του αξιόπιστου ανταλλακτηρίου Coinbase είναι μια φυσική εξέλιξη και ευθυγραμμίζεται με την αφοσίωση μας στην ενίσχυση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών και την εξέλιξη νέων τρόπων για τη διεύρυνση της βάσης των πελατών μας συναντώντας τους εκεί που είναι» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι