Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα έναν εύχρηστο οδηγό σχετικά με τη χρηματοδότηση της ΕΕ για τον τουρισμό, ο οποίος συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τα κονδύλια της ΕΕ που διατίθενται σε άτομα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Ο οδηγός περιέχει συνδέσμους προς τους σχετικούς ιστοτόπους των προγραμμάτων της ΕΕ, όπου ο αναγνώστης μπορεί να βρει τη σχετική πρόσκληση υποβολής προτάσεων και πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα χρηματοδότησης. Περιλαμβάνει επίσης παραδείγματα επιτυχημένων έργων που συγχρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια της ΕΕ στο παρελθόν.

Επίσης, παρουσιάζει τα νέα προγράμματα της ΕΕ που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027, στο πλαίσιο της μετάβασής μας προς μια πιο βιώσιμη, ψηφιακή οικονομία της ΕΕ, και συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τις πηγές χρηματοδότησης της ΕΕ με τις μεγαλύτερες δυνατότητες στήριξης των επενδύσεων στον τουρισμό.

Ο Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς κ. Τιερί Μπρετόν δήλωσε σχετικά: «Το τουριστικό οικοσύστημα είναι μεταξύ αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Με αυτόν τον νέο οδηγό, η Επιτροπή έχει ως στόχο να βοηθήσει τα άτομα που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, συμπεριλαμβανομένων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να πλοηγηθούν διαδικτυακά και να έχουν πρόσβαση στη διαθέσιμη χρηματοδότηση της ΕΕ. Τα εν λόγω κονδύλια της ΕΕ θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της τουριστικής βιομηχανίας και στη βιώσιμη και ψηφιακή μετάβαση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Future of Retail 2024: Το world class Συνέδριο της ΕΣΕΕ για το Λιανικό Εμπόριο
Επιχειρήσεις |

Future of Retail 2024: Το world class Συνέδριο της ΕΣΕΕ για το Λιανικό Εμπόριο

H παγκοσμίου επιπέδου συνεδριακή «εμπειρία» που αναγνωρίζεται διεθνώς ως σημείο αναφοράς των εξελίξεων στο Λιανικό Εμπόριο διοργανώνεται από την ΕΣΕΕ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 5 και 6 Απριλίου

Optima Bank: Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί
Επιχειρήσεις |

Bonus στους εργαζόμενους που αποκτούν παιδί από την Optima Bank

Η κίνηση της Optima bank, αποτελεί μία αναγνώριση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέες οικογένειες και μία πρωτοβουλία ευθύνης απέναντι σε ένα κοινό μας πολυπαραγοντικό εθνικό κοινωνικό πρόβλημα