Με κορωνοϊό ή χωρίς το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να καλπάζει ωθώντας την Amazon να ανακοινώσει την πρόθεση της να προσλάβει 75.000 νέους υπαλλήλους προκειμένου να καλύψει θέσεις σε κέντρα logistics στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Μάλιστα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα βρει ενδιαφέρον, καθώς η ανεργία μεν παραμένει ψηλά αλλά οι κενές θέσεις εργασίας επίσης είναι αυξημένες, ανακοίνωσε πως η αμοιβή θα ξεπερνά τα 17 δολάρια την ώρα, με πλήρη ασφάλιση υγείας και επί πληρωμή γονική άδεια, μαζί με επιπλέον μπόνους που θα φτάνει τα 1.000 δολάρια.

Παράλληλα, ο αμερικανικός γίγαντας του e-commerce αποφάσισε να κλιμακώσει τη στήριξη του προς το εμβολιαστικό πρόγραμμα διευρύνοντας το καθεστώς μπόνους για τους εμβολιασμούς και προς τους νεοπροσληφθέντες.

Η εταιρεία ήταν ήδη από τις πρώτες που πρόσφεραν κίνητρα στους εργαζομένους για να εμβολιαστούν, μοιράζοντας μπόνους της τάξεως των 80 δολαρίων με την προσκόμιση βεβαίωσης εμβολιασμού. Όμως, στους νέους εργαζομένους, οι οποίοι θα προστεθούν στο δυναμικό της θα προσφέρει μπόνους μετρητά ύψους 100 δολαρίων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή