Με επενδύσεις εκσυγχρονισμού των μονάδων του ύψους 6 εκατ. ευρώ το Metaxa Hospitality Group, ανοίγει και τα τρία ξενοδοχεία του εντός του Μαΐου, δίνοντας δυναμικό στίγμα και για τη φετινή τουριστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, το Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου ανοίγει τις πύλες του στις 21 Μαΐου 2021, το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη, στις 22 Μαΐου.

Παρά την αβεβαιότητα της εποχής Covid-19, ο Όμιλος κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε, προχώρησε στις νέες επενδύσεις που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την ολική ανανέωση ηλεκτρικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και την δημιουργία τεσσάρων νέων πισίνων στους εξωτερικούς χώρους του Creta Maris Beach Resort. Επίσης το TUI Magic Life Candia Maris ανακαίνισε ολικά 30 δωμάτια, ενώ στο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, προστέθηκαν στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου 8 νέες σουίτες, με υπηρεσίες προσανατολισμένες στην ευεξία.

Επιπλέον, ο Όμιλος εφαρμόζει το πρόγραμμα “Committed to Caring” εστιάζοντας σε θέματα ασφάλειας και υγείας επισκεπτών και εργαζομένων.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο Όμιλος συνεχίζει με έμφαση στη βιωσιμότητα την επέκτασή του στη Σαντορίνη, ενώ προχωρά και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΕΛΤΟΝ: Στα 176 εκατ. οι πωλήσεις του ομίλου το 2023
Επιχειρήσεις |

ΕΛΤΟΝ: Στα 176 εκατ. οι πωλήσεις του ομίλου το 2023

Το κρίσιμο εμπορικό μέγεθος που αφορά στις ποσότητες/όγκους των προϊόντων που διακινήθηκαν, η χρήση 2023 σε σχέση με τη χρήση 2022 εμφανίζει οριακή πτώση 3,3% σε επίπεδο Εταιρείας & αύξηση 3,4% σε επίπεδο Ομίλου.