Οι μέτοχοι της ΔΕΗ καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνέλθει στις 4 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της με τη δυνατότητα  συμμετοχής και μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Τροποποίηση άρθρων Καταστατικού της ΔΕΗ και κωδικοποίηση αυτού.
  2. Έγκριση της πολιτικής καταλληλότητας των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ, σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 4706/2020.
  3. Έγκριση νέας πολιτικής αποδοχών της ΔΕΗ.
  4. Ανακοινώσεις και άλλα θέματα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης κατά το νόμο και το Καταστατικό απαρτίας κατά την ως άνω ημερομηνία συνεδρίασης, καλούνται και πάλι οι μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 14η Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της με τη δυνατότητα  συμμετοχής και μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου

Η συμμετοχή των μετόχων στη γενική συνέλευση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς και με επιστολική ψήφο. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο της συνέλευσης σε μετόχους, δημοσιογράφους και εν γένει σε κάθε τρίτο πλην των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Γραμματέως και των προσώπων που θα είναι επιφορτισμένοι με την διεξαγωγή της εν λόγω συνέλευσης.

Δικαίωμα συμμετοχής κα ψήφου έχουν μόνο όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της αρχικής γενικής συνέλευσης, ήτοι, την 30η Μαΐου 2021 χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους.

Περαιτέρω οδηγίες συμμετοχής στη συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας στην ενότητα «Ενημέρωση Επενδυτών».

Οι μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων τηλεφωνικά (2105230951) και από σήμερα και μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης θα λειτουργεί help desk στο τηλέφωνο 2103366120 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AXIAeShareholdersMeeting@athexgroup.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια