Με τίτλο Moonshot «δάνειο» από το όνομα που είχε δώσει ο πρόεδρος Κένεντι στο πρόγραμμα κατάκτησης της Σελήνης και υπότιτλο «Μέσα στον 9μηνο αγώνα της Pfizer για να κάνει το αδύνατο δυνατό», στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2021, ο Δρ. Αλβέρτος Μπουρλά αφηγείται πως η φαρμακοβιομηχανία κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19.

Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να βγει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων ακριβώς έναν χρόνο από τη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου, ενώ η ελληνική έκδοση θα κυκλοφορήσει από τις «Εκδόσεις Ψυχογιός ΑΕ» ταυτόχρονα με την έκδοση του βιβλίου στην αγγλόφωνη αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου το βιβλίο περιγράφει το πως η Pfizer κατάφερε να δημιουργήσει το πρώτο εμβόλιο κατά της covid-19 σε χρόνο ρεκόρ δια στόματος του CEO της Δρα. Αλβέρτου Μπουρλά, ο οποίος σκοπεύει να προσφέρει τα έσοδα από την έκδοση του βιβλίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πρόκειται για μια ιστορία που αφορά ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του ιδιωτικού τομέα.

«Μοιράζομαι την ιστορία δημιουργίας του εμβολίου με τον κόσμο -τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε, όσα διδαχτήκαμε στην πορεία και τις αξίες που μας επέτρεψαν να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία- με την ελπίδα ότι μπορεί να εμπνεύσει και να σας βοηθήσει στην πραγματοποίηση του υψηλότερου στόχου σας, όποιος κι αν είναι αυτός» γράφει ο CEO της Pfizer.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κοινωνία
Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας