Συνολικά 3.200 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 2,5 κιλά λαθραίου καπνού κατάσχεσαν αστυνομικοί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε Ημαθία και Πέλλα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας εντόπισαν 63χρονο σε περιοχή της Πέλλας. Διαπιστώθηκε ότι έκρυβε στο σπίτι του 2.200 πακέτα τσιγάρων και 50 συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων η καθεμία, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας εντόπισαν 55χρονο να οδηγεί όχημα, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.000 πακέτα τσιγάρων για τα οποία επίσης δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα τσιγάρα και ο καπνός που κατασχέθηκαν, θα σταλούν στα αρμόδια τελωνεία για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Financial Times: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία
Επικαιρότητα |

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία

Διπλωμάτες, μιλώντας στο in αναγνωρίζουν τις πιέσεις, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων