Σε συμφωνία με την Zeus Hotels για τρία από τα 6 resorts που διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της, δύο στην Κρήτη και ένα στη Ρόδο, προχώρησε η Melia Hotels International, ξενοδοχειακός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Ισπανία.

Όπως προκύπτει από τη σχετική ανακοίνωση, τα τρία ξενοδοχεία πρόκειται να ανοίξουν τις πόρτες τους ως μέλη του Affiliated by Melia, με ένα νέο πακέτο υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με το οποίο η Meliá επανασυστήνει τις franchise λειτουργίες της και με το brand του ομίλου Sol by Melia Hotels.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Blue Sea Beach, στην Κρήτη, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ως μέλος του Affiliated by Melia εντός του 2022. To ξενοδοχείο Marina Beach, επίσης στην Κρήτη, θα αποτελέσει τη νέα προσθήκη στο brand Sol by Melia, και πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του υπό την καινούρια ονομασία το 2022. Και τα δύο resorts βρίσκονται κοντά στο Ηράκλειο, ενώ πρόκειται να ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Melia Hotels International, μέσω franchise συμφωνίας.

Στη Ρόδο, το τωρινό Cosmopolitan θα προστεθεί τον Μάιο επίσης στο πρόγραμμα Affiliated by Melia, ως franchise του ομίλου. Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει υπό τη Sol by Melia το 2022, έπειτα από προσαρμογή των εγκαταστάσεων στις προδιαγραφές και στις απαιτήσεις του brand.

Οι τρεις αυτές μονάδες ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Zeus Hotels -του ομίλου εταιρειών Παπακαλιάτη- η οποία διαχειρίζεται 6 ξενοδοχεία στην Κρήτη και στη Ρόδο, 4 και 5 αστέρων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις