Υπερδιπλασιάζει το πρόγραμμα των δρομολογίων της στην Ελλάδα η Lufthansa με την προσθήκη επτά ολοκαίνουργιων προορισμώνγια το εφετινό καλοκαίρι. Από τις 21 Μαΐου 2021, το Άκτιο, τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Καβάλα, η Κως, η Μύκονος και η Ζάκυνθος θα υποδεχθούν για πρώτη φορά τον γερμανικό αερομεταφορέα.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση της Lufthansa στη μακρά ιστορία της, που μετρά 62 χρόνια παρουσίας.

Όμως και οι επιβάτες από την Ελλάδα θα επωφεληθούν από τις πολυάριθμες (470) ανταποκρίσεις με το παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας, μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου.

«Η έναρξη των πολυαναμενόμενων επτά νέων προορισμών αποτελούν διπλά καλή είδηση για την Ελλάδα», λέει ο κ.Κώστας Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της Lufthansa Group Airlines, ενώ πρόσθεσε πως «Οι επιβάτες από την Ελλάδα αποκτούν πολύ περισσότερες δυνατότητες ανταποκρίσεων και επιπλέον, το διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων θα στηρίξει και τον τουριστικό μας τομέα. Ευελπιστούμε ότι, ήδη από φέτος το καλοκαίρι, μόλις υποχωρήσουν οι συνθήκες πανδημίας και χαλαρώσουν οι περιορισμοί, θα δούμε περισσότερους τουρίστες να φτάνουν με τη Lufthansaστην Ελλάδα».

Ο κ. Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, ανέφερε: «Έπειτα από αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση για την ταξιδιωτική βιομηχανία, η φετινή καλοκαιρινή περίοδος παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης. Για τη Fraport Greece, αυτό συμπίπτει και με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των 14 αεροδρομίων  το οποίο έχει μετατρέψει  τα  περιφερειακά αεροδρόμια σε περήφανους πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη Lufthansa για την απόφασή της να επεκτείνει σημαντικά την παρουσία της στα αεροδρόμια διαχείρισης της Fraport Greece αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας έτσι στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να φθάνουν απευθείας και με άνεση στους υπέροχους ελληνικούς προορισμούς μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός