Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στο πλαίσιο των επαφών της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. με όλα τα αρμόδια Υπουργεία για τη στήριξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα, αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που σχετίζονται με το επιχειρείν, μεταξύ των οποίων η βελτίωση του πλαισίου για τα logistics και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και οι χρήσεις γης ειδικά σε ό,τι αφορά βιομηχανικές περιοχές.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Προέδρου του Ε.Ε.Α., δεσμεύθηκε να συμμετέχει, στο αμέσως προσεχές διάστημα, σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου και εκπροσώπους φορέων προκειμένου να τεθούν σε διάλογο όλα τα θέματα που αφορούν στο Υπουργείο και έχουν άμεση σχέση με τις επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης