Άμεση και αναμενόμενη η αντίδραση του απερχόμενου πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου στη ανακοίνωση του Ναφταλί Μπενέτ για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

Το σχέδιο αυτό  υπό την ηγεσία του αρχηγού της αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ θα συνιστούσε «κίνδυνο για την ασφάλεια του Ισραήλ», προειδοποίησε ο  Νετανιάχου.
«Η κυβέρνηση αυτή θα συνιστά κίνδυνο για την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ. Πρόκειται για την απάτη του αιώνα», δήλωσε ο ηγέτης του Λικούντ μετά την ανακοίνωση του Ναφτάλι Μπένετ ότι έχει την πρόθεση να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνασπισμού για την εκθρόνιση του Νετανιάχου.

Μια πρώτη αντίδραση σ΄αυτή την πολιτική εξέλιξη από την πλευρά των Παλαιστίνη είναι η δήλωση αξιωματούχου της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης που τονίζει πως μία κυβέρνηση Μπένετ-Λαπίντ θα είναι «εξαιρετικά δεξιά» και «καθόλου διαφορετική από του Νετανιάχου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».

Ντουμπάι: Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές
Επικαιρότητα |

Στο έλεος της βροχόπτωσης οι χλιδάτες κατοικίες και οι αεροπορικές στο Ντουμπάι

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βίωσαν τη σφοδρότερη νεροποντή από τότε που άρχισαν οι καταγραφές το 1949 - Η αεροπορική εταιρεία Emirates αναστέλλει όλες τις διαδικασίες ελέγχου επιβατών για σήμερα