Το 1996, ο Τζον Γκαλιάνο έγινε ο δημιουργικός διευθυντής των γυναικείων συλλογών Dior.

Για πάνω από μια δεκαετία, ο σχεδιαστής έφερε την πολυτέλεια και τη δημιουργική του τρέλα στον δίασημο οίκο υψηλής ραπτικής. Δέκα χρόνια αργότερα, ο οίκος δημοπρασιών «Cornette de Saint Cyr» αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την εποχή, μέσω μιας δημοπρασίας, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 Ιουνίου. Εκεί θα εμφανιστούν περισσότερα από 500 κομμάτια από τις έτοιμες συλλογές, με εκτιμώμενες τιμές να ξεκινούν από 30 ευρώ.

Τα κομμάτια που πρέπει να προσέξετε

Τα εμβληματικά ρούχα και αξεσουάρ του οίκου συγκαταλέγονται στα κομμάτια των δημοπρασιών, όπως το «Bar Jacket» που επανεξετάστηκε από τον Βρετανό σχεδιαστή καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν (σε δέρμα, με κεντήματα, σε τζιν…).

Υπάρχει επίσης ένα παντελόνι με εκτύπωση «εφημερίδας», που έγινε δημοφιλές από την Carrie Bradshaw στην τηλεοπτική σειρά «Sex and The City», καθώς και εμβληματικά κομμάτια της δεκαετίας του 1990, όπως χαμηλοκάβαλα τζιν, μεταξωτές μπλούζες και μπικίνι με το λογότυπο Dior Oblique.

View this post on Instagram

A post shared by @cyber_femme

Για τα αξεσουάρ, στοιχηματίστε στις μεγαλύτερες επιτυχίες του Dior, όπως η τσάντα «Saddle», που δημιουργήθηκε από τον Γκαλιάνο, μερικές φορές εκτυπώθηκε με πεταλούδες, μερικές φορές σε εκτύπωση λουλουδιών και η «Lady Dior» σε διάφορα χρώματα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus