Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Game of Thrones, στο δίκτυο HBO, και δεν είναι λίγοι οι φανατικοί της σειράς που ακόμη συζητούν για τον τρόπο που αυτή τελείωσε.

Βέβαια, τα επικριτικά σχόλια αρκετών τηλεθεατών δεν εμπόδισαν το HBO να προετοιμάζεται για το λανσάρισμα μισής… ντουζίνας τηλεοπτικών προγραμμάτων που θα βασίζονται στον κόσμο που δημιούργησε ο συγγραφέας George R.R. Martin.

Προς το παρόν το μόνο πρόγραμμα που είναι σε πραγματική διαδικασία ανάπτυξης είναι το prequel House of the Dragon, για το οποίο ο επικεφαλής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety, ο Bloys ανέφερε ότι «το House of the Dragon είναι το μόνο πρόγραμμα σε διαδικασία γυρισμάτων». «Όλα τα υπόλοιπα είναι σε διάφορα στάδια εξέλιξης, το κοινό νομίζει ότι κάνουμε γυρίσματα για δέκα σειρές συγχρόνως αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο μία σειρά θα βγει στον αέρα το 2022. Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα υπόλοιπα σενάρια», συμπλήρωσε το στέλεχος του HBO.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήταν και η πρώτη επίσημη αναφορά στη σειρά μετά την ανακοίνωσή της από το δίκτυο. Πέρα από αυτά είναι γνωστό ότι ο Ryan J. Condal (δημιουργός των σειρών Rampage και Colony) θα έχει το ρόλο του showrunner (δηλαδή δημιουργού με αυξημένα καθήκοντα) του House of the Dragon, ενώ ο Miguel Sapochnik θα αναλάβει ρόλο σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού.

«Δείχνει πραγματικά θεαματικό» αποκαλύπτει επίσης ο Bloys έχοντας παρακολουθήσει μέρος των γυρισμάτων που πραγματοποιούνται αυτή την εποχή στην Αγγλία. «Το καστ που έχουν συγκεντρώσει οι Sapochnik και Ryan δείχνει φανταστικό», συμπληρώνει.

Αναφερόμενος στους δημιουργούς του τηλεοπτικού Game of Thrones, David Benioff και D.B. Weiss, ο Bloys ξεκαθάρισε ότι «δεν έχουν καμία ανάμιξη» στην παραγωγή του House of the Dragon. «Έχουν αποχωρήσει και πλέον δουλεύουν για το Netflix», δήλωσε ο Bloys στο Variety, αναφερόμενος στη συμφωνία αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων των δύο πρώην στελεχών του HBO με την πλατφόρμα του Netflix.

Προς το παρόν το HBO δεν έχει αποκαλύψει σκηνές ή κάποιο τρέιλερ από την επερχόμενη σειρά, παρά μόνο ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Σε μία από αυτές εμφανίζονται οι ηθοποιοί Emma D’Arcy και Matt Smith σαν Princess Rhaenyra Targaryen και Prince Daemon Targaryen, αντίστοιχα, οι ηθοποιοί Olivia Cooke και Rhys Ifans σαν Alicent Hightower και Otto Hightower, αντίστοιχα, και τέλος ο Steve Toussaint στον ρόλο του Lord Corlys Velaryon.

Να υπενθυμίσουμε ότι το House of the Dragon βασίζεται στο βιβλίο του George R.R. Martin, Fire and Blood (Φωτιά και Αίμα), το οποίο ο ίδιος αποκαλεί «μία εικονογραφημένη ιστορία» του κόσμου στον οποίο λαμβάνει χώρα το Game of Thrones.

Το House of the Dragon θα κάνει ντεμπούτο στις πλατφόρμες HBO και HBO Max το 2022.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι