Ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και σειρές πρόκειται να αναλάβει η εταιρεία παραγωγής της Jennifer Lopez, σε συμβόλαιο που υπέγραψε με το Netflix.

Έμφαση θα δίνεται σε παραγωγές που έχουν να κάνουν με διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς. Με ανάρτησή της στο Instagram, η pop star ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το Netflix γράφοντας στη λεζάντα ότι τα καλύτερα έρχονται. Η εταιρεία της σε αυτή τη συνεργασία θα έχει δίπλα της τους Elaine Goldsmith-Thomas και Benny Medina.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα συνεργασία, ενώ θεωρεί πως δεν υπάρχει «καλύτερο σπίτι» από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών του παρελθόντος.

Οι παραγωγοί του Netflix δήλωσαν σχετικά με την συνεργασία τους με την σταρ: «Αν αναλογιστεί κανείς την συνολική της πορεία, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία κινητήρια δύναμη στον τομέα της ψυχαγωγίας. Από την πρώτη στιγμή, που μιλήσαμε για την συνεργασία μας, καταλάβαμε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει ιστορίες, που θα αποτελούν έμπνευση για το κοινό και απόλαυση στους θεατές».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή