Ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και σειρές πρόκειται να αναλάβει η εταιρεία παραγωγής της Jennifer Lopez, σε συμβόλαιο που υπέγραψε με το Netflix.

Έμφαση θα δίνεται σε παραγωγές που έχουν να κάνουν με διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συγγραφείς. Με ανάρτησή της στο Instagram, η pop star ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με το Netflix γράφοντας στη λεζάντα ότι τα καλύτερα έρχονται. Η εταιρεία της σε αυτή τη συνεργασία θα έχει δίπλα της τους Elaine Goldsmith-Thomas και Benny Medina.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία δηλώνει ενθουσιασμένη για τη νέα συνεργασία, ενώ θεωρεί πως δεν υπάρχει «καλύτερο σπίτι» από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου με όραμα προς το μέλλον, που επιδιώκει να αψηφά τη συμβατική σοφία και να εμπορεύεται απευθείας στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον τέχνη και ψυχαγωγία με το είδος των ορίων και των περιορισμών του παρελθόντος.

Οι παραγωγοί του Netflix δήλωσαν σχετικά με την συνεργασία τους με την σταρ: «Αν αναλογιστεί κανείς την συνολική της πορεία, η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μία κινητήρια δύναμη στον τομέα της ψυχαγωγίας. Από την πρώτη στιγμή, που μιλήσαμε για την συνεργασία μας, καταλάβαμε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει να προσφέρει ιστορίες, που θα αποτελούν έμπνευση για το κοινό και απόλαυση στους θεατές».

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tέχνη και Ζωή
Μουσείο Μπενάκη: Το πρώτο 5G μουσείο στην Ελλάδα από την Wind
Plus |

Μουσείο Μπενάκη: Το πρώτο 5G μουσείο στην Ελλάδα από την Wind

Το έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Μουσείου Μπενάκη ξεκινά από το εμβληματικό κτήριο της Πειραιώς 138. Στη συνέχεια θα επεκταθεί στο Μουσείο Ελληνικού Πολιτισμού και στα υπόλοιπα κτήρια του Μουσείου.

Karmica: Μία μελωδική βραδιά γεμάτη από τους μύθους της μουσικής
Plus |

Karmica: Μία μελωδική βραδιά γεμάτη από τους μύθους της μουσικής

Από τις μελωδίες των Νικόλα Άσιμου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Τερμιτών, μέχρι τους λαϊκότροπους ήχους των Χάρις Αλεξίου, Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Ελένης Βιτάλη, καθώς και τις προσφιλείς διεθνείς rock επιτυχίες,