Η TeamViewer, πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα συνεργασία με τη SAP, στο επίπεδο του ψηφιακού μετασχηματισμού των χώρων εργασίας και των διαδικασιών σε βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Πιο αναλυτικά, η συνεργασία θα συμβάλει στην καλύτερη αντιμετώπιση της ταχέως αναπτυσσόμενης ανάγκης των πελατών για βελτιωμένες υπηρεσίες βάσει αποτελεσμάτων. Περιλαμβάνει μια τεχνική ενοποίηση του TeamViewer Frontline, μιας ροής εργασίας με βάση την επαυξημένη πραγματικότητα και της απομακρυσμένης υποστήριξης για τους εργαζόμενους χωρίς γραφείο, στις λύσεις της SAP για διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και υπηρεσιών, καθώς και μια κοινή στρατηγική μετάβασης στην αγορά με την TeamViewer να εντάσσεται στο πρόγραμμα συνεργατών SAP

Οι πρώτες περιπτώσεις κοινής χρήσης της συνεργασίας θα περιλαμβάνουν απομακρυσμένη βασισμένη σε AR, γρήγορη και ακριβή αντιμετώπιση προβλημάτων για σενάρια συντήρησης ή επισκευής σε πελάτες της SAP σε βιομηχανικά μηχανήματα και κατασκευαστικά στοιχεία.

Λειτουργώντας σε φορητές συσκευές όπως έξυπνα γυαλιά, το TeamViewer Frontline και η εξειδικευμένη λύση απομακρυσμένης βοήθειας που βασίζεται σε AR επιτρέπει στους απομακρυσμένους εμπειρογνώμονες να καθοδηγούν τους εργαζόμενους επί τόπου σε πραγματικό χρόνο μέσω σύνθετων διαδικασιών χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύουν. Η ενοποίηση θα εξασφαλίσει πλήρη δυνατότητα ελέγχου καθώς όλες οι ενέργειες θα καταγράφονται αυτόματα στο σύστημα λογισμικού SAP. Αυτές οι περιπτώσεις πρώτης χρήσης θα αποτελούν μέρος όλων των παγκόσμιων δραστηριοτήτων μετάβασης στην αγορά στο πλαίσιο της συνεργασίας.

Το TeamViewer Frontline χρησιμοποιείται ήδη από εταιρείες blue-chip, όπως η Deutsche Post DHL, η BMW ή η Coca-Cola Hellenic Bottling Company.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις