
H Γιουβέντους θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση του Champions League. Η UEFA, σε επιστολή της 14ης Ιουνίου που εστάλη στο σωματείο με κοινοποίηση και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας, ανακοινώνει πως αποφάσισε να αποδεχθεί τους «μπιανκονέρι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσή της, ύστερα απ΄ όλα τα γεγονότα που προηγήθηκαν και αφορούσαν την εμπλοκή τους στη δημιουργία της European Super League.
Στις 9 Ιουνίου, η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA είχε αναστείλει (μέχρι νεωτέρας) τη διαδικασία κατά των Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για τα γεγονότα που σχετίζονταν με το νέο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ.
«Παραμένουμε πιστοί και θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τη θέση μας σε όλες τις σχετικές δικαιοδοσίες», ανέφερε το σώμα που κυβερνά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, υπό την προεδρία του Σλοβένου Αλεξάντερ Τσέφεριν.
«Η νομιμότητα των αθλητικών πειθαρχικών διαδικασιών, με το δικαίωμα προσφυγής στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS), έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ουσιαστική για ομοιόμορφη απονομή δικαιοσύνης στον αθλητισμό».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Latest News

Το mega deal της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Formula 1
Η τολμηρή κίνηση του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η πιθανή πρόσληψη του μηχανικού της Mercedes F1, Μίκαελ Σανσόνι

Η UEFA ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στο Champions League – Όλα τα δεδομένα
Ποιες επιπρόσθετες αλλαγές εξετάζει η UEFA για το Champions League, μετά το νέο φορμάτ και τη League Phase.

Ο Τι Τζέι Σορτς, οι 450.000 στην Παρί και το «χρυσό» συμβόλαιο που ψάχνει στην αγορά
Ο Τι Τζέι Σορτς απασχολεί τη… μισή Euroleague, μετά την καταπληκτική σεζόν με την Παρί – Πόσα χρήματα παίρνει στη γαλλική ομάδα και πόσα αναμένεται να βρει στην αγορά…

Επίσημο: Ο Ντιαλό ανανέωσε για τρία χρόνια με τη Μονακό
Ο Άλφα Ντιαλό παραμένει και επίσημα στο Μόντε Κάρλο, καθώς η Μονακό ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μούσα και ένα «χρυσό» deal: «Υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια με 10.000.000»
Δημοσίευμα από το εξωτερικό κάνει λόγο για αποχώρηση του Μούσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και υπογραφή πλουσιοπάροχου συμβολαίου με τη Dubai BC

Γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα της Formula 1
Η Formula 1 της Liberty Media αναζητά 150 έως 180 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για το ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα

Ούτε τον βασικό μισθό ο Κάρολ!
Από τα χρυσά συμβόλαια της Premier League στον βασικό μισθό της Γαλλίας: Η απίθανη πορεία του Άντι Κάρολ