Τα νεότερα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά παρουσίασε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου η Ελληνική Αστυνομία.

Στο ίδιο μήκος κύματος με την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ και στην οποία επεσήμαινε πως εκλήθη ο 32χρονος πιλότος ως μάρτυρας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Απόστολος Σκρέκας, δήλωσε πως έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. «Τα στοιχεία στην έρευνα δεν μπορούν να περιμένουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα,  ο πιλότος είχε κληθεί ήδη από χθες για εξέταση, με την αστυνομία να σέβεται την επιθυμία του να παρίσταται σήμερα στο μνημόσυνο της Καρολάιν. Για τον λόγο αυτό παρελήφθη από πλωτό μέσο από την Αλόννησο στη Σκιάθο και από εκεί στην Αθήνα και τη ΓΑΔΑ.

Όπως ανακοίνωσε «περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στη ΓΑΔΑ. θα μπορούσε να είχε γίνει και χθες. Ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε στην Αθήνα από την Αλόννησο, προκειμένου να εξεταστεί ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Δείτε τις ανακοινώσεις

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας