Δεκαπέντε χρυσά αστέρια έλαβε στις φετινές αξιολογήσεις του International Taste Institute, στο πλαίσιο των διεθνών βραβείων Superior Taste Awards 2021, η γαλακτοβιομηχανία Φάρμα Κουκάκη, ξεχωρίζοντας μεταξύ 2.118 συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Θανάσης Κουκάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, «η Φάρμα σχεδιάζει νέα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την αυθεντικότητα της γεύσης και των πρώτων υλών της ελληνικής γης, με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Φάρμα απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και στα 6 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Τα βραβεία
Αναλυτικότερα, με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν:
– Το Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο Choco High με 1,5% λιπαρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που απέσπασε 3 αστέρια επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για γευστική καινοτομία κατά την πρώτη του αξιολόγηση.
– Το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, που λαμβάνοντας άλλα 3 αστέρια, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ανώτατη αξιολόγηση που είχε λάβει το 2018.
– Το Ελληνικό Γιαούρτι με 0% λιπαρά που τιμήθηκε φέτος με 3 χρυσά αστέρια, ξεπερνώντας την αξιολόγηση των 2 αστεριών, με τα οποία είχε βραβευτεί το 2018.
Από την άλλη, την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων διατήρησαν με 6 συνολικά χρυσά αστέρια και βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%:
– Το φρέσκο, καθημερινά συλλεγόμενο, Πλήρες Γάλα Αγελάδος Κουκάκη
– Το Chocofull Γάλα Κακάο Πλήρες με κακάο κορυφαίας ποιότητας, καθώς και το Επιδόρπιο Ρύζι & Γάλα με την αυθεντική σπιτική συνταγή
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO
ΕΕ: Οι «μαύρες» και οι «γκρίζες» αθέμιτες εμπορικές πρακτικές – Τα κύρια ευρήματα
AGRO |

Οι «μαύρες» και οι «γκρίζες» αθέμιτες εμπορικές πρακτικές – Τα κύρια ευρήματα

Ως μέρος των προτάσεών της για την ενίσχυση της θέσης των αγροτών στην αλυσίδα τροφίμων, η Κομισιόν θα προτείνει νέους κανόνες για τη διασυνοριακή επιβολή κατά των αθέμιτων εμπορικών πρακτικών