Δεκαπέντε χρυσά αστέρια έλαβε στις φετινές αξιολογήσεις του International Taste Institute, στο πλαίσιο των διεθνών βραβείων Superior Taste Awards 2021, η γαλακτοβιομηχανία Φάρμα Κουκάκη, ξεχωρίζοντας μεταξύ 2.118 συμμετοχών από όλο τον κόσμο.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Θανάσης Κουκάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, «η Φάρμα σχεδιάζει νέα καινοτόμα προϊόντα που συνδυάζουν την αυθεντικότητα της γεύσης και των πρώτων υλών της ελληνικής γης, με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, ευθυγραμμισμένες με τα διεθνή πρότυπα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Φάρμα απέσπασε κορυφαίες διακρίσεις και στα 6 προϊόντα με τα οποία συμμετείχε, αναδεικνύοντας για μία ακόμη χρονιά την άριστη ποιότητα των ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων.
Τα βραβεία
Αναλυτικότερα, με την ανώτατη διάκριση γεύσης, συνολικά 9 χρυσά αστέρια και βαθμολογία πάνω από 90%, διακρίθηκαν:
– Το Πρωτεϊνούχο Γάλα Κακάο Choco High με 1,5% λιπαρά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, που απέσπασε 3 αστέρια επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για γευστική καινοτομία κατά την πρώτη του αξιολόγηση.
– Το φυσικό και προβιοτικό ρόφημα Κεφίρ με Στέβια και Κόκκινα Φρούτα, που λαμβάνοντας άλλα 3 αστέρια, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ανώτατη αξιολόγηση που είχε λάβει το 2018.
– Το Ελληνικό Γιαούρτι με 0% λιπαρά που τιμήθηκε φέτος με 3 χρυσά αστέρια, ξεπερνώντας την αξιολόγηση των 2 αστεριών, με τα οποία είχε βραβευτεί το 2018.
Από την άλλη, την ανώτερη αξιολόγηση γεύσης 2 αστέρων διατήρησαν με 6 συνολικά χρυσά αστέρια και βαθμολογία μεταξύ 80% και 90%:
– Το φρέσκο, καθημερινά συλλεγόμενο, Πλήρες Γάλα Αγελάδος Κουκάκη
– Το Chocofull Γάλα Κακάο Πλήρες με κακάο κορυφαίας ποιότητας, καθώς και το Επιδόρπιο Ρύζι & Γάλα με την αυθεντική σπιτική συνταγή

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO
Διεπαγγελματική Οίνου: Δεν φτάνουν τα 9 εκατ. ευρώ για την απόσταξη κρίσης
AGRO |

Διεπαγγελματική Οίνου: Δεν φτάνουν τα 9 εκατ. ευρώ για την απόσταξη κρίσης

Πέρυσι η αγορά κατάφερε να λειτουργήσει σχετικά ομαλά επειδή το αντίστοιχο κονδύλι ήταν 25 εκατ. ευρώ, επισημαίνεται σε επιστολή της οργάνωσης προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους υπουργούς

e-ΕΦΚΑ: Ποιες είναι οι 11 ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους αγρότες
AGRO |

e-ΕΦΚΑ: Ποιες είναι οι 11 ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τους αγρότες

Ο φορέας έχει διευρύνει το δίκτυο εξυπηρέτησης αγροτών, μέσω της αποκέντρωσης των υπηρεσιών του τ. ΟΓΑ και στη μεταφορά των αρμοδιοτήτων και της εξυπηρέτησής τους από τα τοπικά υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ-Μισθωτών