Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή στα Πετράλωνα, ο οποίος βίασε κατά συρροή μία 50χρονη καθαρίστρια εν ώρα εργασίας και την κράτησε όμηρο για σχεδόν τέσσερις ώρες.

Η γυναίκα όπως ανέφερε στους αστυνομικούς έφτασε στο σπίτι του άνδρα το πρωί του Σαββάτου. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα, την βίασε, την κράτησε όμηρο επί 3 με 4 ώρες και στη συνέχεια την άφησε να φύγει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες, πληροφορίες που μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν αλλά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.
Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του άνδρα, ωστόσο εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στο in.gr, το θύμα είναι 50 ετών και οι δράστες που την βίαζαν επί 1,5 ώρα  είναι δύο (και όχι ένας όπως στην αρχή είχε γίνει γνωστό).

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, αμέσως υπήρξε κάλεσμα σε συγκέντρωση, στη συμβολή των οδών Κειριάδων και Συμμαχιδών στα Πετράλωνα, με το σύνθημα «Καμία μόνη».

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί ήδη αρκετός κόσμος, ενώ αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του και περιμένουν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε  συγκέντρωση για την Καρολάιν στο Σύνταγμα, στη διάρκεια της οποίας υπήρξε αναφορά στο περιστατικό που σημειώθηκε στα Πετράλωνα.

Φωτογραφία, Ρεπορτάζ: Αλεξάνδρα Τάνκα/ in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας