Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα συναντηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου, με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Werner Hoyer και τον Αντιπρόεδρο της ΕΤΕπ, αρμόδιο για την Ελλάδα, κ. Christian Kettel Thomsen.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Οικονομικών. Μετά την ολοκλήρωσή της, στις 14.00, θα ακολουθήσει διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Νωρίτερα την Τετάρτη, με τον πρόεδρο της Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕTEπ) Werner Hoyer, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από ελληνικής πλευράς ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Από την πλευρά την ΕΤΕπ συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος Christian Thomsen, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤαΕ) Alain Godard και ο Διευθυντής Χρηματοδοτήσεων της ΕΤΕπ για Ελλάδα και Κύπρο Ιωάννης Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία