Η Specisoft ανακοίνωσε ότι συμμετέχει σε διεθνή ανοιχτό διαγωνισμό του ΕΑΠ (Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου) με το Λογισμικό Επιχειρησιακών παιγνίων Business Game, λογισμικό της κατηγορίας serious games.

Ειδικότερα, η λύση που ζητείται μέσω του διαγωνισμού και αντιστοίχως που προσφέρεται από την Specisoft, έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: «τρέχει» σε ειδικούς servers με δυνατότητες να οργανωθούν πολλά ταυτόχρονα επιχειρησιακά παίγνια με συμμετοχή χιλιάδων φοιτητών – εικονικών Manager, που φέρονται να διοικούν, απομακρυσμένα και εικονικά, και με τη συμμετοχή ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.

Ο νικητής ορίζεται βάσει αλγορίθμου που περιλαμβάνει στόχους που ανακοινώνονται από τον εποπτεύοντα καθηγητή και αφορούν μεταξύ άλλων την κυριαρχία της επιχείρησης στην αγορά, την αξία της κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω λογισμικό της Specisoft, χρησιμοποιείται ήδη από Πανεπιστήμια της χώρας καθώς ενέχουν ως χαρακτηριστικά την καινοτομία και την αποτελεσματική απόκριση στις ανάγκες κάθε Ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η Specisoft είναι εταιρία ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού που λειτουργεί από το 1987 με κύριο χαρακτηριστικό την ανάπτυξη λογισμικού σε θέματα που περιέχουν γνώση, υψηλή εξειδίκευση, ειδικούς αλγορίθμους βελτιστοποίησης και πολύ μεγάλης κλίμακας επεξεργασία στοιχείων.

Η εταιρεία διαθέτει ένα portfolio άνω των 2.000 πελατών, όπως Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά γραφεία, Δημόσιους Οργανισμούς, Δήμους, Εταιρίες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ) καθώς και Ελληνικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Πανεπιστήμια, Κολέγια, Οργανισμούς Σεμιναρίων κλπ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις