Το άνοιγμα του νέου συνεργαζόμενου ξενοδοχείου της, IVIS 4 Boutique Hotel, στο κέντρο της Αθήνας, ανακοίνωσε η Modus & Amplio.

To Ivis 4, το οποίο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 15 Ιουλίου, βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή Ψυρρή.

Σε αυτή τη γειτονιά με την μεγάλη παράδοση στις βιοτεχνίες και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια, ο πρωτοποριακός αρχιτέκτονας Φώτης Καλλιοντζής από το αρχιτεκτονικό γραφείο aWish αντιμετώπισε την πρόκληση της μεταμόρφωσης ενός βιοτεχνικού κτιρίου σε ένα μοντέρνο χώρο φιλοξενίας.

Το concept story προκύπτει μέσα από αυτή την ανάγκη: το ξενοδοχείο να επικοινωνήσει σχεδιαστικά με το παρελθόν, με τα ιδιαίτερα στοιχεία του τόπου, στον οποίο βρίσκεται και να αναδειχθεί η ταυτότητα του κτηρίου που επί δεκαετίες στέγαζε εργαστήρια υαλουργίας, σιδηρουργίας και αγιογραφίας.

Επιπρόσθετα, τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διακοσμημένοι με wall art τοιχογραφίες φτιαγμένες από το γνωστό street artist SimpleG.

Τον ισόγειο χώρο της υποδοχής και του εστιατορίου διατρέχει, ένα υπερμεγέθες graffiti, εμπνευσμένο από τη φύση αποτελώντας σημείο αναφοράς και δημιουργώντας μία οπτική συνέχεια του «μυστικού» κήπου που υπάρχει στην πίσω αυλή.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 14 δωματίων και σουιτών και να απολαύσουν στο Εστιατόριο Ivis 4 το μενού που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη Λουκάκου. Στο ξενοδοχείο λειτουργεί επίσης πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός