Μπορεί ο Αντόνιο Μπαντέρας και το καστ «The Enforcer» να ολοκληρώνουν τις επόμενες ημέρες τα γυρίσματα στο παραλιακό μέτωπο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, αλλά η πόλη φαίνεται ότι σύντομα θα ζήσει μια νέα μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή. Πρόκειται για μια ταινία δράσης σημαντικού προϋπολογισμού.

Η Περαία και η Νέα Μηχανιώνα μεταμορφώνονται με τη σειρά τους αυτή την εβδομάδα, σε …Μαϊάμι, και την ίδια στιγμή, εταιρεία παραγωγής ταινιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη ξεκινά άμεσα την αναζήτηση ειδικοτήτων. Πρόκειται για ειδικότητες που είναι απαραίτητες για την επόμενη μεγάλη παραγωγή που εκκινεί στην Θεσσαλονίκη νωρίς το ερχόμενο φθινόπωρο.

Πιο συγκεκριμένα, Έλληνες επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται να εργαστούν στις οπτικοακουστικές παραγωγές, μπορούν άμεσα να έρθουν σε επαφή με τους συντελεστές της νέας παραγωγής και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους όπως και να περάσουν άμεσα, μέσα στο καλοκαίρι, από διαδικασία δωρεάν εκπαίδευσης, εφόσον το επιθυμούν, για να εργαστούν ως κατασκευαστές με μηχανήματα έργου, ξυλουργοί, τεχνίτες γυψοσανίδας και σιδήρου.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο σχεδιασμού παραγωγής της ταινίας, Αλέξη Μελενίκο, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης alexismovie1@gmail.com μπορούν να στείλουν βιογραφικά κι όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές ως ελαιοχρωματιστές, τεχνίτες φελιζόλ, interior designers, μηχανικοί αυτοκινήτων, φαναρτζήδες-επισκευαστές αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Εnforcer πάντως, μέχρι και την 29η Ιουλίου, ο Ισπανός σταρ θα βάζει μπρος τον Hemi V8 κινητήρα του πράσινου Plymouth Barracuda στους δρόμους της Θεσσαλονίκης…

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus