Η αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας συχνά υποφέρει από χαμηλή παραγωγικότητα και αυξημένα κόστη. Μόνο το 2019, το κόστος του κλάδου των Logistics στην Ευρώπη ανήλθε στα 1,693 δις δολλάρια (πηγή: Statista). H τρέχουσα πανδημία ανέδειξε την ανάγκη για τήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα, οδηγώντας σε αισθητή ενίσχυση των επενδύσεων επιχειρήσεων σε όλους τους κρίκους της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. Σύμφωνα με την έρευνα-Βαρόμετρο για τον Covid-19 και την Εφοδιαστική Αλυσίδα στην Ελλάδα (*), 67% των επιχειρήσεων προγραμματίζει αύξηση των επενδύσεων, κυρίως στον τομέα της Τεχνολογίας, για να αντεπεξέλθει στις καινούργιες προκλήσεις.

Η σουίτα Entersoft SCM 360 προσφέρει σφαιρική προσέγγιση στη διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, δημιουργώντας σήμερα το πλαίσιο για την Εφοδιαστική Αλυσίδα του Αύριο. Είναι σχεδιασμένη γύρω από τη βελτιστοποίηση κρίσιμων επιχειρησιακών δεικτών, όπως η πιστότητα και η ικανοποίηση του πελάτη. Ενσωματώνοντας πλήθος επιλογών και εργαλείων, η σουίτα Entersoft SCM 360 περιλαμβάνει ένα σύνολο λύσεων που εστιάζουν στην οξυμένη ανάγκη των επιχειρήσεων για επενδύσεις που συμβάλλουν σε βελτίωση της παραγωγικότητας, μείωση του λειτουργικού κόστους, αυξημένη ανταγωνιστικότητα, αλλά και τη διάχυση και ενίσχυση μιας πελατοκεντρικής κουλτούρας σε κάθε κρίκο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η Entersoft υποστηρίζει τη σουίτα Entersoft SCM 360 με συμπληρωματικές λύσεις που εμπλουτίζουν το υπολογιστικό περιβάλλον (ERP, CRM, Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, κ.α.), οργανωμένες δομές, αλλά και μία ισχυρή ομάδα στελεχών με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην υλοποίηση έργων στην αγορά της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

(*) “Βαρόμετρο Αγοράς – COVID-19 και Εφοδιαστική Αλυσίδα”, Optimum, 2020

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις