Δύο χρυσά βραβεία για το καινοτόμο συσκευασμένο τσιμέντο που κυκλοφόρησε μέσα στο 2020 έλαβε η Τιτάν στα Packaging Awards 2021, στις κατηγορίες Innovation και Sustainability.

Η καινοτομία του νέου συσκευασμένου προϊόντος έγκειται στο γεγονός ότι, κατά τη χρήση του σε μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας εργοτάξια, επιτρέπει την ανάμιξη του τσιμέντου και της τεχνολογικά προηγμένης συσκευασίας του, εκμηδενίζοντας την ανάγκη για ανακύκλωση κενών συσκευασιών. Η συσκευασία αποδομείται γρήγορα και ενσωματώνεται αποτελεσματικά στο μίγμα, βελτιώνοντας την ομοιογένεια του παραγόμενου προϊόντος.

Η κυκλοφορία του καινοτόμου προϊόντος, που διατίθεται σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία, απαντά στην ανάγκη της αγοράς να βελτιώσει την παραγωγικότητα στα εργοτάξια και παράλληλα συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας που στηρίζεται στην ελαχιστοποίηση των αποβλήτων, την επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση ή την ανάκτηση υλικών και ενέργειας, αλλά και το σχεδιασμό προϊόντων που σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους θα συμβάλλουν στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων, την αποδοτική διαχείριση των αποβλήτων και τη μείωση των εκπομπών CO₂.

«Στον Τιτάνα προτεραιότητα και δέσμευση αποτελεί η δημιουργία αξίας για τον πελάτη, προσφέροντας νέες προϊοντικές προτάσεις προηγμένης τεχνολογίας και διατηρώντας το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Ειρήνη Τζαγκαράκη, Marketing Specialist Ελλάδος και Γιάννης Φωτακόπουλος, Προϊστάμενος Πωλήσεων Διεύθυνση Πωλήσεων Εσωτερικού, Κλάδος Τσιμέντου Ελλάδος (φωτογραφία).

O θεσμός των Packaging Awards πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Boussias με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας και αναγνωρίζει και επιβραβεύει το σχεδιασμό, την καινοτομία, τα υλικά, την τεχνολογία αλλά και τη βιωσιμότητα των συσκευασιών στην Ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Green