Με στόχο να «χτυπηθεί» το παραεμπόριο και το λαθρεμπόριο που αποτελούν μία σκληρή μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού στις επιχειρήσεις, το Επαγγελματικό Επιμεληρτήριο Αθηνών (ΕΕΑ) παρέδωσε στις 29/4/2021 στη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή δύο μισθωμένα αυτοκίνητα για τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων σε όλη την επικράτεια για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου προϊόντων και υπηρεσιών.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Διοικητή της ΔΙ.Μ.Ε.Α., τα δύο αυτά οχήματα έχουν ήδη συμβάλει σημαντικά στην εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη του παραεμπορίου και την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 29 Απριλίου 2021 έως και τις 6 Ιουλίου 2021, τα δύο αυτοκίνητα συνέβαλαν σε 4.506 ελέγχους σε όλη την επικράτεια, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν 603 παραβάσεις, όπως ανέφερε και στην ευχαριστήρια επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο Διοικητής της ΔΙ.Μ.Ε.Α. κ. Χαράλαμπος Μελισσινός.

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ενίσχυση του επιχειρείν, σε στέρεες και υγιείς βάσεις, και με άλλες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα», καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΕΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις