Την τοποθέτηση της κυρίας Θέμιδος Ευτυχίδου στη θέση της Γενικής Γραμματέως Βιομηχανίας ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Είχε προηγηθεί η παραίτηση, για προσωπικούς λόγους, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Ιωάννης Κυριακού, η οποία έγινε δεκτή.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης είχε σήμερα συνάντηση εργασίας με την κα Ευτυχίδου και τον κ. Ι. Κυριακού, μετά το πέρας της οποίας δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Κυριακού για τον ένα χρόνο πολύ καλής συνεργασίας και τη μεγάλη πρόοδο που είχαμε σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, είτε νομοθετικά είτε διαδικαστικά του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων καθώς και για την έναρξη του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας που ήταν ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Παραδίδει τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου, στην οποία εύχομαι καλή επιτυχία. Με την κα Ευτυχίδου έχουμε συνεργαστεί ήδη στο παρελθόν, κυρίως σε ζητήματα νομοθεσίας αλλά και παρακολούθησης των μεταρρυθμίσεων για την Παγκόσμια Τράπεζα κι είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για την δημόσια διοίκηση προχωρώντας όλες τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει και τηρώντας σφιχτά όλα τα χρονοδιαγράμματα».

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννης Κυριακού επεσήμανε:

«Ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Άδωνι Γεωργιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθ’ όλη την περίοδο της θητείας μου και για τη στήριξη στο έργο που έγινε την περίοδο αυτή. Προχωρήσαμε μια σειρά θεμάτων ιδιαίτερα σημαντικών, που αφορούσαν τόσο στα θέματα βιομηχανικής πολιτικής όσο και τα θέματα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των επιχειρηματικών πάρκων, των τεχνικών επαγγελμάτων και πολλών άλλων. Παραδίδω τη σκυτάλη στην κυρία Θέμιδα Ευτυχίδου σίγουρος κι εγώ ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί».

Η νέα Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας, κυρία Θέμις Ευτυχίδου υπογράμμισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό, κ. Γεωργιάδη και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Κυριακού. Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση αυτή. Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου με ευθύνη και πιστεύω ότι θα έχουμε αγαστή και άριστη συνεργασία για να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή
Οικονομία |

PODCAST ΒΑΒΕΛ – Γ. Θωμάτος (αντιπρ. Delphi Forum): Ένα συνέδριο δεν είναι μόνο αυτό που γίνεται πάνω στην σκηνή

4 μέρες, 150 θεματικές – Οι σημαντικοί καλεσμένοι και ο Ζελένσκι – Ο νέος θεσμός των Μεγάλων Συζητήσεων για την Ελλάδα, η σημασία του φόρουμ, η διοργάνωση και οι δυσκολίες