Η Μαρία Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ, αλλά η Ελίνα Σβιτολίνα απάντησε κερδίζοντας τα δύο επόμενα και πήρε τη πρόκριση (2-1 σετ) για τους «8» του Ολυμπιακού τουρνουά, σβήνοντας το όνειρο της Μαρίας για μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πήρε το προβάδισμα στα σετ με εντυπωσιακό τρόπο, αλλά η Ουκρανή έκανε την αντεπίθεσή της στα δύο επόμενα και έκλεισε εισιτήριο για τους «8».

Το σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πλέον στο 2-2.

 Όσον αφορά τον αγώνα, η Σβιτολίνα ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 4-1 στα γκέιμ. Ωστόσο η Σάκκαρη πήρε τα τέσσερα επόμενα και βρέθηκε να προηγείται με 5-4. Ακολούθησαν δύο συνεχόμενα μπρέικ, αλλά η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της στο 12ο γκέιμ και κέρδισε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η αστάθεια στο παιχνίδι της Μαρίας, κάτι που το εκμεταλλεύθηκε η Ουκρανή. Χρειάστηκε ένα μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ του σετ για να προηγηθεί με 3-1 και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος το σερβίς της, για να πάρει τελικώς με 6-3 το σετ και να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Σβιτολίνα έκανε νωρίς το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-1. Ωστόσο η Σάκκαρη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να απαντήσει στο έκτο γκέιμ και να ισοφαρίσει σε 3-3. Η Ουκρανή φρόντισε να απαντήσει άμεσα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 4-3. Η Μαρία λίγο έλειψε να πάρει κατευθείαν πίσω το μπρέικ, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τα δύο μπρέικ πόιντ που είχε στο όγδοο γκέιμ και η Σβιτολίνα έκανε το 5-3.

Η Σάκκαρη μείωσε γρήγορα σε 5-4, αλλά το δέκατο γκέιμ ανήκε στη Σβιτολίνα, με την Ουκρανή να το κερδίζει εύκολα και να κάνει το 6-4, που της έδωσε την πρόκριση με 2-1 σετ, στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Το παιχνίδι διήρκησε 2 ώρες και 38 λεπτά. Η Σάκκαρη τελείωσε με 28 winners έναντι 17 της Σβιτολίνα, είχε εφτά άσους έναντι δέκα της Ουκρανής, τα αβίαστα λάθη ήταν 32-25 υπέρ της νικήτριας, όπως και οι συνολικοί πόντοι (106-96).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης