Δημοσιεύθηκε η τρίτη τροποποίηση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επενδυτικών σχεδίων στη Δράση «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις  εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα  και  Καινοτομία  (ΕΠΑνΕΚ).

Σύμφωνα με την τροποποίηση επιχειρήσεις των οποίων η αίτηση χρηματοδότησης, που θα υποβληθεί έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα της δράσης, 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 15:00, απορριφθεί έχουν τη δυνατότητα μετά την έκδοση της σχετικής απορριπτικής απόφασης να υποβάλουν επόμενη αίτηση χρηματοδότησης.

Δείτε την 3η τροποποίηση

Η αίτηση αυτή μπορεί να υποβληθεί μέχρι και την Πέμπτη 30/09/2021 και ώρα 15:00. Το δικαίωμα νέας υποβολής παύει να υφίσταται σε περίπτωση που η επιχείρηση αυτή ενταχθεί στη Δράση. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η δυνατότητα των επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους στη Δράση.

Η δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ και Μεγάλων Επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου COVID-19,  με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις