Συνεχίζεται η κατάσβεση του πύρινου μετώπου στην Αχαΐα με τις Αρχές να εκκενώνουν τους οικισμούς Λαμπίρι, Καμάρες, Ζήρια και Λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο της περιοχής του Λόγγου και μια κατασκήνωση.

Η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου παραμένει ανοιχτή για όποιον θέλει να μετακινηθεί από την Αιτωλοακαρνανία προς την Πάτρα ή τον Πύργο.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να κατευθύνονται μέσω της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου προς Αθήνα να χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό Ναυπάκτου – Ιτέας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα και Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Δρέπανο μέχρι Ελαιώνα.

107 άτομα έχουν απεγκλωβιστεί

Άμεσα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς τέθηκε σε ετοιμότητα το Λιμενικό Σώμα θέτοντας σε άμεση εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης με την κινητοποίηση προσφερόμενων ιδιωτικών σκαφών και εθελοντών ναυαγοσωστών καθώς και πλοίων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Κοκκάλα, που μίλησε στο MEGA, μέχρι στιγμής έχουν απεγκλωβιστεί συνολικά 107 άτομα, από τις περιοχές Μπούκα, Πεύκα και Λόγγο τα οποία έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια στο Αίγιο.

Όπως ανέφερε ο ίδιος δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για εγκλωβισμένους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα