Ολοκληρώθηκε με ασύλληπτη επιτυχία η κατάθεση των €353.293,80 για τους πυρόπληκτους από τους Unboxholics.

Κατατέθηκε το ποσό των 353.000 ευρώ που μαζεύτηκε από τον «μαραθώνιο» που διοργάνωσαν οι Unboxholics για τους πυρόπληκτους.

Οι Unboxholics, μια ομάδα νεαρών παιδιών από gamers και gadgeτάκηδες διοργάνωσαν τον «μαραθώνιο» για τους πυρόπληκτους και ενώ αρχικά ο στόχος ήταν 200.000 ευρώ, κατάφεραν με τη βοήθεια του κόσμου φυσικά, να συγκεντρώσουν περί τις 350.000 ευρώ.

Ο Σάκης Καρπάς από τους Unboxholics ενημέρωσε με μια ανάρτηση ότι τα χρήματα κατατέθηκαν, ανεβάζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά.

Μάλιστα, έγραψε:

«Θα ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ! Η ενέργεια που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (6/8/2021) για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία δεν είναι μία ενέργεια που πρέπει να καρπώνονται μόνο οι Unboxholics, αλλά η ουσία ανήκει στον κόσμο που την στήριξε.

Εκ μέρους όλης της ομάδας μας, ευχαριστώ θερμά, λοιπόν, όλες και όλους εσάς που καταθέσατε το 1 ή τα 10.000 ευρώ σας γι’ αυτό τον σκοπό!

Ευχαριστώ όλα τα επιφανή ονόματα με επιρροή στα social media, από YouTubers και Instagrammers, μέχρι ιστοτόπους και group στο Facebook!

Χωρίς αυτούς, το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο! Σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβανόμαστε πως μπορούμε να ενωθούμε και πως στο τέλος της ημέρας, «έχουμε ο ένας τον άλλον»…

Από εκεί και πέρα, το ποσό που μαζεύτηκε από τις δωρεές του κόσμου σε PayPal και Paysafe, μέσω της Donate πλατφόρμας μας, αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των €353.293,80!

Τα χρήματα αυτά, όπως και έχουμε ήδη ανακοινώσει, κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Εκτός από τις γραπτές και με σφραγίδα διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μάς ενημέρωσε πως η διαδικασία θα γίνει με πλήρη διαφάνεια, μέσω του Cash Transfer Program, για το οποίο μελλοντικά θα μπορούμε να ζητήσουμε γραπτές και πιστοποιημένες αναφορές.

Όλα αυτά μετά την καταγραφή των ζημιών από την κοινωνική υπηρεσία, φυσικά.

Στην παρούσα ανάρτηση θα βρείτε φωτογραφίες από το αποδεικτικό της κατάθεσης των χρημάτων από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Καρπά (Αθανάσιος Καρπάς), προς τον ειδικό λογαριασμό ενίσχυσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπογεγραμμένο και με σφραγίδες των στελεχών του υποκαταστήματος της Eurobank στην Αριδαία (Νομός Πέλλας). Επιπροσθέτως, θα βρείτε την επίσημη επιστολή του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

ΩΣΤΟΣΟ

Επειδή μία φωτογραφία στο Internet δεν λέει τίποτα και επειδή ζούμε σε παράξενους καιρούς, ενημερώνουμε πως ΟΛΑ τα αποδεικτικά έγγραφα και συγκεκριμένα:

Αναλυτικά μία-μία οι καταθέσεις του κόσμου στο PayPal.

Οι μεταφορές από PayPal σε Τράπεζα.

Τα emails των Paysafe καρτών.

Οι μεταφορές από τους Paysafe λογαριασμούς, στην Τράπεζα.

Όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία με τις αιτήσεις μας προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Το ευχαριστήριο και η διαβεβαίωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς τους Unboxholics.

θα βρίσκονται διαθέσιμα προς έλεγχο και επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους, σε ειδικό φάκελο, σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, στο λογιστικό γραφείο «Νικόλαος Ούζας» (Μιαούλη 20, 58400 Αριδαία Πέλλας), που μας εκπροσωπεί.

Οποιοσδήποτε, λοιπόν, θέλει να βεβαιωθεί πως η διαδικασία έγινε έτσι όπως πρέπει, μπορεί να επισκεφτεί το εν λόγω γραφείο και ευχαρίστως να ζητήσει να δει τα έγγραφα και τα αποδεικτικά για τα πάντα!

Για εμάς το κεφάλαιο αυτό κλείνει σήμερα.

Στέλνουμε τις ευχές μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που έχασαν ανθρώπους, κατοικίδια, ζώα, περιουσίες και τόσα άλλα.

Εάν μπορούμε μελλοντικά και με τον οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση όλων αυτών, θα είμαστε δίπλα τους!

Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι σας και εμείς, τα λέμε ξανά με ΕΠΙΚΟ πρόγραμμα και εκπλήξεις από τον Σεπτέμβριο!

Με εκτίμηση,

Η ομάδα των Unboxholics».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα